Запис Детальніше

Стан, проблеми та перспективи м’ясопереробної галузі в Житомирській області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан, проблеми та перспективи м’ясопереробної галузі в Житомирській області
 
Creator Теленчук, В. С.
Telenchuk, V.
 
Subject ринок м’яса
продовольча безпека
м’ясопереробна галузь
meat market
food safety
meat processing industry
рынок мяса
продовольственная безопасность
мясоперерабатывающая отрасль
 
Description Розглянуто стан розвитку м’ясопереробної галузі Житомирської області, формування внутрішнього та зовнішнього ринку м’яса та м’ясних продуктів, виявлено динаміку обсягів та споживання м’ясної продукції. На основі цього визначено основні позитивні чинники та негативні фактори, які заважають ефективному розвитку даної галузі, та виявлено рівень їх впливу на результати господарської діяльності м’ясопереробних підприємств.
The consideration has been given to the state of development of the Zhytomyr oblast meat processing industry, to the formation of both home and foreign markets of meat and meat products. The dynamics of the output and consumption has been revealed. On this basis the main positive factors have been determined. The negative forces interfering with efficient development of this industry as well as the level of the results of the business activity of meat processing enterprises have been identified.
Рассмотрено состояние развития мясоперерабатывающей отрасли Житомирской области, формирование внешнего и внутреннего рынка мяса и мясопродуктов, выявлена динамика объема и потребления мясной продукции. На основании этого определены основные положительные тенденции и негативные факторы, которые мешают эффективному развитию данной отрасли, выявлен уровень их влияния на результаты хозяйственной деятельности мясоперерабатывающих предприятий.
 
Date 2016-11-10T13:02:24Z
2016-11-10T13:02:24Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Теленчук В. С. Стан, проблеми та перспективи м’ясопереробної галузі в Житомирській області / В. С. Теленчук // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1 (26), т. 2. – С. 232–241.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5934
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет