Стан, проблеми та перспективи м’ясопереробної галузі в Житомирській області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стан, проблеми та перспективи м’ясопереробної галузі в Житомирській області
|
|
Creator |
Теленчук, В. С.
Telenchuk, V. |
|
Subject |
ринок м’яса
продовольча безпека м’ясопереробна галузь meat market food safety meat processing industry рынок мяса продовольственная безопасность мясоперерабатывающая отрасль |
|
Description |
Розглянуто стан розвитку м’ясопереробної галузі Житомирської області, формування внутрішнього та зовнішнього ринку м’яса та м’ясних продуктів, виявлено динаміку обсягів та споживання м’ясної продукції. На основі цього визначено основні позитивні чинники та негативні фактори, які заважають ефективному розвитку даної галузі, та виявлено рівень їх впливу на результати господарської діяльності м’ясопереробних підприємств.
The consideration has been given to the state of development of the Zhytomyr oblast meat processing industry, to the formation of both home and foreign markets of meat and meat products. The dynamics of the output and consumption has been revealed. On this basis the main positive factors have been determined. The negative forces interfering with efficient development of this industry as well as the level of the results of the business activity of meat processing enterprises have been identified. Рассмотрено состояние развития мясоперерабатывающей отрасли Житомирской области, формирование внешнего и внутреннего рынка мяса и мясопродуктов, выявлена динамика объема и потребления мясной продукции. На основании этого определены основные положительные тенденции и негативные факторы, которые мешают эффективному развитию данной отрасли, выявлен уровень их влияния на результаты хозяйственной деятельности мясоперерабатывающих предприятий. |
|
Date |
2016-11-10T13:02:24Z
2016-11-10T13:02:24Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Теленчук В. С. Стан, проблеми та перспективи м’ясопереробної галузі в Житомирській області / В. С. Теленчук // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1 (26), т. 2. – С. 232–241.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5934 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|