Світовий досвід виробництва хмелю та хмелепродукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Світовий досвід виробництва хмелю та хмелепродукції
|
|
Creator |
Куровська, Н. О.
Куровская, Н. А. Kurovska, N. |
|
Subject |
урожайність хмелю
ринок хмелю пивоварна промисловість урожайность хмеля рынок хмеля пивоваренная промышленность yield of hops hops market brewing industry |
|
Description |
Досліджено основні передумови щорічного зростання світового виробництва хмелю та напрями щодо збалансування попиту і пропозиції альфа-кислот у світі. Визначено необхідність переробки хмелю на гранули та екстракти з метою раціонального використання цінних речовин хмелю. З’ясовано позитивний вплив створення співтовариств, які виступають сполучною ланкою між виробниками хмелепродукції та пивоварними заводами, що сприяє розвитку інтеграційних процесів у галузі з метою забезпечення ефективного виробництва хмелю та максимізації прибутку виробників хмелепродукції.
Исследованы основные предпосылки ежегодного увеличения мирового производства хмеля и возможность сбалансировать спрос и предложение альфа-кислоты в мире. Определена необходимость переработки хмеля на гранулы и экстракты для рационального использования ценных веществ хмеля. Выяснено положительное влияние создания совместных товариществ, которые выступают связным звеном между производителями хмелепродукции и пивоваренными заводами, что способствует развитию интеграционных процессов в отрасли с целью обеспечения эффективного производства хмеля и максимизации прибыли производителей хмелепродукции. The paper presents the investigations into the main prerequisites of the yearly increase in the world hop growing as well as the directions for balancing the world alfa-acid supply and demand. The paper also highlights the necessity of processing hops to granules and extracts with the aim of the rational use of hop valuable substances. The author focuses on the positive effects of setting up the associations which act as intermediaries between hop producers and breweries. The above mentioned contributes to developing integration links in this branch with the aim of ensuring the efficient hop production and maximizing profits of hop producer. |
|
Date |
2016-11-24T13:32:38Z
2016-11-24T13:32:38Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Куровська Н. О. Світовий досвід виробництва хмелю та хмелепродукції / Н. О. Куровська // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 2 (25), т. 2. – С. 180–187.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6046 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|