Запис Детальніше

Світовий досвід виробництва хмелю та хмелепродукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Світовий досвід виробництва хмелю та хмелепродукції
 
Creator Куровська, Н. О.
Куровская, Н. А.
Kurovska, N.
 
Subject урожайність хмелю
ринок хмелю
пивоварна промисловість
урожайность хмеля
рынок хмеля
пивоваренная промышленность
yield of hops
hops market
brewing industry
 
Description Досліджено основні передумови щорічного зростання світового виробництва хмелю та напрями щодо збалансування попиту і пропозиції альфа-кислот у світі. Визначено необхідність переробки хмелю на гранули та екстракти з метою раціонального використання цінних речовин хмелю. З’ясовано позитивний вплив створення співтовариств, які виступають сполучною ланкою між виробниками хмелепродукції та пивоварними заводами, що сприяє розвитку інтеграційних процесів у галузі з метою забезпечення ефективного виробництва хмелю та максимізації прибутку виробників хмелепродукції.
Исследованы основные предпосылки ежегодного увеличения мирового производства хмеля и возможность сбалансировать спрос и предложение альфа-кислоты в мире. Определена необходимость переработки хмеля на гранулы и экстракты для рационального использования ценных веществ хмеля. Выяснено положительное влияние создания совместных товариществ, которые выступают связным звеном между производителями хмелепродукции и пивоваренными заводами, что способствует развитию интеграционных процессов в отрасли с целью обеспечения эффективного производства хмеля и максимизации прибыли производителей хмелепродукции.
The paper presents the investigations into the main prerequisites of the yearly increase in the world hop growing as well as the directions for balancing the world alfa-acid supply and demand. The paper also highlights the necessity of processing hops to granules and extracts with the aim of the rational use of hop valuable substances. The author focuses on the positive effects of setting up the associations which act as intermediaries between hop producers and breweries. The above mentioned contributes to developing integration links in this branch with the aim of ensuring the efficient hop production and maximizing profits of hop producer.
 
Date 2016-11-24T13:32:38Z
2016-11-24T13:32:38Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Куровська Н. О. Світовий досвід виробництва хмелю та хмелепродукції / Н. О. Куровська // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 2 (25), т. 2. – С. 180–187.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6046
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет