Запис Детальніше

Формування конкурентоспроможності продукції льонарства

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування конкурентоспроможності продукції льонарства
 
Creator Дідора, В. Г.
Ткачук, В. І.
Кравчук, Н. І.
Дидора, В. Г.
Ткачук, В. И.
Кравчук, Н. И.
Didora, V.
Tkachuk, V.
Kravchuk, N.
 
Subject виробництво льоноволокна
підвищення конкурентоспроможності
льонопродукція
производство льноволокна
повышение конкурентоспособности
льнопродукция
production of flax
increasing the competitiveness
flax products
 
Description Стаття присвячена дослідженню теоретичних, методичних та практичних аспектів підвищення конкурентоспроможності продукції льонарства. Визначено сутність та чинники конкурентоспроможності льонопродукції. Проведено аналіз сучасного стану господарської діяльності та досліджено особливості функціонування льоносіючих підприємств Житомирської області в умовах загостреної конкурентної боротьби. Обґрунтовано пропозиції й рекомендації щодо підвищення рівня конкурентоспроможності продукції льонарства.
Статья посвящена исследованию теоретических, методических и практических аспектов повышения конкурентоспособности продукции льноводства. Определена сущность и факторы конкурентоспособности льнопродукции. Проведен анализ нынешнего состояния хозяйственной деятельности и исследованы особенности функционирования льносеющих предприятий Житомирской области в условиях обострения конкурентной борьбы. Обоснованы предложения и рекомендации по повышению уровня конкурентоспособности продукции льноводства.
The paper covers the investigation into the theoretical, methodical and practical aspects of increasing flax produce competitiveness. The authors determine the essence and factors of flax produce competitiveness. They analyze the present-day state of production activities and investigate the peculiarities of the functioning of Zhytomyr oblast flax growing enterprises under the aggravation of competition. The paper also highlights the suggestions and recommendations aimed at increasing flax produce competitiveness level.
 
Date 2016-11-14T13:35:43Z
2016-11-14T13:35:43Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Дідора В. Г. Формування конкурентоспроможності продукції льонарства / В. Г. Дідора, В. І. Ткачук, Н. І. Кравчук // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 2 (25), т. 2. – С. 216–229.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5985
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет