Запис Детальніше

Підвищення конкурентоспроможності галузі хмелярства в умовах набуття Україною членства в СОТ

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення конкурентоспроможності галузі хмелярства в умовах набуття Україною членства в СОТ
 
Creator Сітнікова, Т. Ю.
Ситникова, Т. Ю.
Sitnikova, T.
 
Subject ринок хмелю
виробництво пива
імпорт хмелепродукції
рынок хмеля
производство пива
импорт хмелепродукции
market hops
beer production
imports of hops
 
Description Проаналізовано умови, які є обов’язковими до виконання після набуття Україною членства в СОТ, розглянуто можливі наслідки виконання цих вимог для сільського господарства та зокрема для галузі хмелярства, виділено основні шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняної хмелепродукції та етапи їх виконання.
Проанализированы обязательные условия членства Украины в СОТ, рассмотрены возможные последствия исполнения данных условий для сельского хозяйства и, в частности, для отрасли хмелеводства, выделены основные пути повышения конкурентоспособности отечественной продукции хмелеводства и этапы их исполнения.
The paper analyses obligatory conditions for Ukraine’s entrance to WTO. It also highlights possible consequences Ukraine will face after meeting all the requirement for agriculture in general and hop-growing in particular. The author singles out the ways for increasing the competitiveness of domestic hop produce as well as the stages for achieving the goal.
 
Date 2016-12-08T09:12:39Z
2016-12-08T09:12:39Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Сітнікова Т. Ю. Підвищення конкурентоспроможності галузі хмелярства в умовах набуття Україною членства в СОТ / Т. Ю. Сітнікова // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 2 (25), т. 2. – С. 229–237.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6120
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет