Запис Детальніше

Основні напрями ефективного і сталого розвитку м’ясного скотарства

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні напрями ефективного і сталого розвитку м’ясного скотарства
 
Creator Розумей, Т. М.
Розумей, Т. Н.
Rozumey, T.
 
Subject продовольча безпека
виробництво м’яса
інтеграція
продовольственная безопасность
производство мяса
интеграция
food safety
meat production
integration
 
Description Проведено аналіз виробництва м’яса великої рогатої худоби в Житомирській області у динаміці, розглянуто проблеми становлення та розвитку галузі м’ясного скотарства в регіоні та запропоновано основні напрями ефективного і сталого розвитку галузі з урахуванням регіональних особливостей.
Проведен анализ производства мяса крупного рогатого скота в Житомирской области в динамике, рассмотрены проблемы становления и развития отрасли мясного скотоводства в регионе и предложены основные направления эффективного и стабильного развития отрасли с учетом региональных особенностей.
The beef production analysis in Zhytomyr region has been carried out, the formation and development problems of the cattle breeding-field in the region have been considered and the main directions of the effective and stable branch development with due regard for regional peculiarities have been suggested.
 
Date 2016-11-16T11:55:53Z
2016-11-16T11:55:53Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Розумей Т. М. Основні напрями ефективного і сталого розвитку м’ясного скотарства / Т. М. Розумей // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 2 (25), т. 2. – С. 247–253.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6003
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет