Нормативний метод обліку витрат як засіб оперативного управління в сільськогосподарських підприємствах
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нормативний метод обліку витрат як засіб оперативного управління в сільськогосподарських підприємствах
|
|
Creator |
Ткачук, В. І.
Tkachuk, V. Ткачук, В. И. |
|
Subject |
управлінський облік
собівартість облік витрат managerial accounting cost cost accounting управленческий учет себестоимость учет расходов |
|
Description |
Розглянуто нормативний метод та методичні підходи до обліку витрат виробництва, обгрунтовано його переваги для оперативного управління. Визначено основні напрями удосконалення системи управління витратами в агроформуваннях з урахуванням проблем формування витрат, їх оперативного обліку та контролю з адаптацією документообороту.
The paper considers the normative method and methodical approaches to the production expenditure records and substantiates its advantages for day-to-day management. It also determines the directions of improving the system of expenditure management agroformations with respect to the problems of expenditure formation, their day-to-day record and control along with the adaptation of document rotation. Рассмотрены нормативный метод и методические подходы к учету издержек производства, обоснованы его преимущества для оперативного управления. Определены основные направления совершенствования системы управления затратами в агроформированиях с учетом проблем формирования затрат, их оперативного учета и контроля с адаптацией документооборота. |
|
Date |
2016-11-11T12:49:59Z
2016-11-11T12:49:59Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ткачук В. І. Нормативний метод обліку витрат як засіб оперативного управління в сільськогосподарських підприємствах / В. І. Ткачук // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1 (26), т. 2. – С. 321–328.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5961 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|