Запис Детальніше

Якість свинини при згодовуванні ферментного препарату «Мацераза»

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість свинини при згодовуванні ферментного препарату «Мацераза»
 
Creator Гуцул, А. В.
Мазуренко, М. О.
Болоховська, В. А.
Болоховський, В. В.
Благодір, А. М.
Гуцол, А. В.
Мазуренко, Н. А.
Болоховская, В. А.
Болоховский, В. В.
Благодир, А. М.
Hutsol, A.
Mazurenko, M.
Bolohovska, V.
Bolohovskyy, V.
Blagodir, A.
 
Subject молодняк
забійні показники
кормові добавки
young
slaughter rates
feed additives
убойные показатели
кормовые добавки
 
Description Показано, що згодовування молодняку свиней «Мацерази» в кількості 4 г на 100 кг живої маси сприяє збільшенню забійних показників і негативно не впливає на фізико-хімічні показники та жирнокислотний склад м'язової тканини.
Скармливание молодняку свиней «Мацеразы» в количестве 4 г на 100 кг живой массы способствует увеличению убойных показателей и не имеет отрицательного влияния на физико-химические показатели и жирнокислотный состав мышечный состав мышечной ткани.
The paper proves that feeding the young swines with «Maceraza» in terms of 4 gr per 100 kg of living mass facilitates the slaughter indices increase and doesn't have a negative effect on the physical and chemical indices and fat acid composition of the muscle tissue.
 
Date 2016-12-01T11:37:07Z
2016-12-01T11:37:07Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Якість свинини при згодовуванні ферментного препарату «Мацераза» / А. В. Гуцул, М. О. Мазуренко, В. А. Болоховська [та ін.] // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 146–150.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6083
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»