Якість свинини при згодовуванні ферментного препарату «Мацераза»
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість свинини при згодовуванні ферментного препарату «Мацераза»
|
|
Creator |
Гуцул, А. В.
Мазуренко, М. О. Болоховська, В. А. Болоховський, В. В. Благодір, А. М. Гуцол, А. В. Мазуренко, Н. А. Болоховская, В. А. Болоховский, В. В. Благодир, А. М. Hutsol, A. Mazurenko, M. Bolohovska, V. Bolohovskyy, V. Blagodir, A. |
|
Subject |
молодняк
забійні показники кормові добавки young slaughter rates feed additives убойные показатели кормовые добавки |
|
Description |
Показано, що згодовування молодняку свиней «Мацерази» в кількості 4 г на 100 кг живої маси сприяє збільшенню забійних показників і негативно не впливає на фізико-хімічні показники та жирнокислотний склад м'язової тканини.
Скармливание молодняку свиней «Мацеразы» в количестве 4 г на 100 кг живой массы способствует увеличению убойных показателей и не имеет отрицательного влияния на физико-химические показатели и жирнокислотный состав мышечный состав мышечной ткани. The paper proves that feeding the young swines with «Maceraza» in terms of 4 gr per 100 kg of living mass facilitates the slaughter indices increase and doesn't have a negative effect on the physical and chemical indices and fat acid composition of the muscle tissue. |
|
Date |
2016-12-01T11:37:07Z
2016-12-01T11:37:07Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Якість свинини при згодовуванні ферментного препарату «Мацераза» / А. В. Гуцул, М. О. Мазуренко, В. А. Болоховська [та ін.] // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 146–150.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6083 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
|
|