Запис Детальніше

Активність ферментів крові свиней при використанні в раціоні амінокислотного концентрату

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Активність ферментів крові свиней при використанні в раціоні амінокислотного концентрату
 
Creator Діхтярук, Н. С.
Мельникова, Т. В.
Дехтярук, Н. С.
Dikhtyaruk, N.
Melnykova, T.
 
Subject молодняк свиней
якість кормів
цінність кормів
young pigs
feed quality
feed value
качество кормов
ценность кормов
 
Description Введення до раціону молодняка свиней амінокислотного концентрату у кількості 10 і 15 г на голову за добу сприяє збільшенню приростів та підвищенню в крові свиней загальної активності кислої фосфатази, аланін-амінотрансферази та холінестерази, що є свідченням посилення обмінних процесів.
Введение в рацион молодняка свиней аминокислотного концентрата в количестве 10 и 15 г на голову в сутки увеличивает приросты и повышение в крови свиней общей активности кислой фосфатазы, аланин-аминотрансферазы и холинэстеразы, что свидетельствует об усилении обменных процессов.
The introduction of the aminoacide concentrated fodder in terms of 10 and 15 gr per head per day in the diet of the young pigs facilitates the gains in weight and increases the general activity of the fermented phosphatase, alanin-aminotransferase and holinesterase in hog blood that testifies to the intensity of the metabolic processes.
 
Date 2016-12-02T13:18:49Z
2016-12-02T13:18:49Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Діхтярук Н. С. Активність ферментів крові свиней при використанні в раціоні амінокислотного концентрату / Н. С. Діхтярук, Т. В. Мельникова // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 150–154.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6085
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»