Вплив умов годівлі молодняка гусей на якість печінки
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив умов годівлі молодняка гусей на якість печінки
|
|
Creator |
Блюсюк, С. М.
Міщенко, О. С. Blyusyuk, S. Mishchenko, O. Мищенко, О. С. |
|
Subject |
раціон
годівля гусей птахівництво ration feeding geese poultry breeding рацион кормление гусей птицеводство |
|
Description |
Висвітлено результати досліджень впливу різного складу раціонів та кратності годівлі на ефективність виробництва гусячої делікатесної печінки. Встановлено, що з метою виробництва максимальної кількості гусячої печінки доцільно згодовувати птиці корм малими порціями. Подовження термінів годівлі молодняка при набивці за добу та зменшення зерна кукурудзи відносно меленої кукурудзи за кукурудзяних раціонів згідно з французькою технологією забезпечило підвищення продуктивності птиці.
The results of the investigations considering the effect of different composition diets and feeding multipleness to the geese delicacy liver production efficiency have been reflected. It has been established that with the purpose of maximum amount of goose liver production it is expedient to feed the bird on small portions. The youngsters feedingterms lengthening to the sapling at stuffing for days at corn seeds reducing according to French technology that provided the increase of fiords productivity. Отражены результаты исследований влияния разного состава рационов и кратности кормления на эффективность производства гусиной деликатесной печени. Установлено, что с целью производства максимального количества гусиной печенки целесообразно скармливать птице корм малыми порциями. Удлинение сроков кормления молодняка при набивке за сутки и уменьшения зерна кукурузы относительно молотой кукурузы при кукурузных рационах согласно французской технологии обеспечило повышение производительности птицы. |
|
Date |
2016-12-01T07:30:22Z
2016-12-01T07:30:22Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Блюсюк С. М. Вплив умов годівлі молодняка гусей на якість печінки / С. М. Блюсюк, О. С. Міщенко // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 66–72.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6070 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
|
|