Запис Детальніше

Вплив умов годівлі молодняка гусей на якість печінки

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив умов годівлі молодняка гусей на якість печінки
 
Creator Блюсюк, С. М.
Міщенко, О. С.
Blyusyuk, S.
Mishchenko, O.
Мищенко, О. С.
 
Subject раціон
годівля гусей
птахівництво
ration
feeding geese
poultry breeding
рацион
кормление гусей
птицеводство
 
Description Висвітлено результати досліджень впливу різного складу раціонів та кратності годівлі на ефективність виробництва гусячої делікатесної печінки. Встановлено, що з метою виробництва максимальної кількості гусячої печінки доцільно згодовувати птиці корм малими порціями. Подовження термінів годівлі молодняка при набивці за добу та зменшення зерна кукурудзи відносно меленої кукурудзи за кукурудзяних раціонів згідно з французькою технологією забезпечило підвищення продуктивності птиці.
The results of the investigations considering the effect of different composition diets and feeding multipleness to the geese delicacy liver production efficiency have been reflected. It has been established that with the purpose of maximum amount of goose liver production it is expedient to feed the bird on small portions. The youngsters feedingterms lengthening to the sapling at stuffing for days at corn seeds reducing according to French technology that provided the increase of fiords productivity.
Отражены результаты исследований влияния разного состава рационов и кратности кормления на эффективность производства гусиной деликатесной печени. Установлено, что с целью производства максимального количества гусиной печенки целесообразно скармливать птице корм малыми порциями. Удлинение сроков кормления молодняка при набивке за сутки и уменьшения зерна кукурузы относительно молотой кукурузы при кукурузных рационах согласно французской технологии обеспечило повышение производительности птицы.
 
Date 2016-12-01T07:30:22Z
2016-12-01T07:30:22Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Блюсюк С. М. Вплив умов годівлі молодняка гусей на якість печінки / С. М. Блюсюк, О. С. Міщенко // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 66–72.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6070
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»