Хімічний склад яловичини, отриманої від тварин, які недогодовувалися та хворіли на туберкульоз
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хімічний склад яловичини, отриманої від тварин, які недогодовувалися та хворіли на туберкульоз
|
|
Creator |
Власенко, В. В.
Власенко, І. Г. Буравінський, В. П. Березовський, І. В. Vlasenko, V. Vlasenko, I. Buravinsky, V. Berezovsky, I. Власенко, И. Г. Буравинский, В. П. Березовский, И. В. |
|
Subject |
енергетична цінність
мінеральні елементи вода energy value mineral elements water энергетическая ценность минеральные элементы |
|
Description |
Вивчено вплив недостатньої годівлі та поганого утримання на показники якості м'яса від тварин, які позитивно реагують на туберкулін. Показано, що ураження великої рогатої худоби туберкульозом викликає певні зміни в хімічному складі м'яса. Це, перш за все, підвищення в м'ясі вологи на 8,6 % та зниження вмісту жиру на 7,81 % й відповідно зниження енергетичної цінності.
Long-term non-balanced feeding of young cattle provokes the appearance of tuberculosis which makes experts reject animals and after proper processing and obtaining meat and bone flour use the slaughter produce for feeding grown-up animals. На протяжении долгого времени несбалансированное кормление молодняка крупного рогатого скота провоцирует появление у них туберкулеза, что вынуждает специалистов немедленно выбраковывать животных, а продукты убоя использовать, после надлежащей обработки и получения мясо-костной муки, в кормлении взрослых животных. |
|
Date |
2016-12-01T07:51:57Z
2016-12-01T07:51:57Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Хімічний склад яловичини, отриманої від тварин, які недогодовувалися та хворіли на туберкульоз / В. В. Власенко, І. Г. Власенко, В. П. Буравінський, І. В. Березовський // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 78–83.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6072 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
|
|