Запис Детальніше

Хімічний склад яловичини, отриманої від тварин, які недогодовувалися та хворіли на туберкульоз

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічний склад яловичини, отриманої від тварин, які недогодовувалися та хворіли на туберкульоз
 
Creator Власенко, В. В.
Власенко, І. Г.
Буравінський, В. П.
Березовський, І. В.
Vlasenko, V.
Vlasenko, I.
Buravinsky, V.
Berezovsky, I.
Власенко, И. Г.
Буравинский, В. П.
Березовский, И. В.
 
Subject енергетична цінність
мінеральні елементи
вода
energy value
mineral elements
water
энергетическая ценность
минеральные элементы
 
Description Вивчено вплив недостатньої годівлі та поганого утримання на показники якості м'яса від тварин, які позитивно реагують на туберкулін. Показано, що ураження великої рогатої худоби туберкульозом викликає певні зміни в хімічному складі м'яса. Це, перш за все, підвищення в м'ясі вологи на 8,6 % та зниження вмісту жиру на 7,81 % й відповідно зниження енергетичної цінності.
Long-term non-balanced feeding of young cattle provokes the appearance of tuberculosis which makes experts reject animals and after proper processing and obtaining meat and bone flour use the slaughter produce for feeding grown-up animals.
На протяжении долгого времени несбалансированное кормление молодняка крупного рогатого скота провоцирует появление у них туберкулеза, что вынуждает специалистов немедленно выбраковывать животных, а продукты убоя использовать, после надлежащей обработки и получения мясо-костной муки, в кормлении взрослых животных.
 
Date 2016-12-01T07:51:57Z
2016-12-01T07:51:57Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Хімічний склад яловичини, отриманої від тварин, які недогодовувалися та хворіли на туберкульоз / В. В. Власенко, І. Г. Власенко, В. П. Буравінський, І. В. Березовський // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 78–83.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6072
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»