Запис Детальніше

Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок
 
Creator Сухаренко, О. І.
Сухаренко, О. И.
Sukharenko, O.
 
Subject адаптивні можливості
інтенсивність росту
біологічна цінність
адаптивные возможности
интенсивность роста
биологическая ценность
adaptive capacity
rate of growth
biological value
 
Description Антиоксидантні препарати стимулюють адаптивні можливості каченят за дії теплового стресу, забезпечують більш високу інтенсивність росту (на 33,3–46,9 %) і збереженість поголів’я (на 3–7 %), підвищують забійний вихід і біологічну цінність качиного м’яса.
Антиоксидантные препараты стимулируют адаптивные возможности при действии теплового стресса, обеспечивают высокую интенсивность роста и сохранность поголовья, повышают убойный выход и биологическую ценность утиного мяса.
Antioxidant preparations stimulate duck’s adaptive abilities under heat stress condition, provide high growth intensity and preservation of livestock, in large butchering output and biological value of duck’s meat.
 
Date 2016-12-05T06:53:36Z
2016-12-05T06:53:36Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Сухаренко О. І. Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок / О. І. Сухаренко // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 174–178.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6090
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»