Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок
|
|
Creator |
Сухаренко, О. І.
Сухаренко, О. И. Sukharenko, O. |
|
Subject |
адаптивні можливості
інтенсивність росту біологічна цінність адаптивные возможности интенсивность роста биологическая ценность adaptive capacity rate of growth biological value |
|
Description |
Антиоксидантні препарати стимулюють адаптивні можливості каченят за дії теплового стресу, забезпечують більш високу інтенсивність росту (на 33,3–46,9 %) і збереженість поголів’я (на 3–7 %), підвищують забійний вихід і біологічну цінність качиного м’яса.
Антиоксидантные препараты стимулируют адаптивные возможности при действии теплового стресса, обеспечивают высокую интенсивность роста и сохранность поголовья, повышают убойный выход и биологическую ценность утиного мяса. Antioxidant preparations stimulate duck’s adaptive abilities under heat stress condition, provide high growth intensity and preservation of livestock, in large butchering output and biological value of duck’s meat. |
|
Date |
2016-12-05T06:53:36Z
2016-12-05T06:53:36Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сухаренко О. І. Вплив антиоксидантів на адаптивні реакції організму та продуктивність качок / О. І. Сухаренко // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 174–178.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6090 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
|
|