Запис Детальніше

Хімічний та амінокислотний склад амаранту

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічний та амінокислотний склад амаранту
 
Creator Карунський, О. Й.
Стрілець, А. В.
Карунский, А. Й.
Стрилец, А. В.
Karusky, A.
Strylets, A.
 
Subject свинарство
кормовий раціон
рослинний білок
свиноводство
кормовой рацион
растительный белок
pig breeding
feed ration
vegetable protein
 
Description Вивчення хімічного і амінокислотного складу амаранту показало, що він має високу поживну цінність – 0,48 кормових одиниць – і містить ряд незамінних амінокислот.
Изучение химического состава зеленой масы амаранта показало, что зеленая маса амаранта имеет высокую питательную ценность 0,48 кормовых единиц, содержит ряд незаменимых аминокислот.
The study of green mass of amaranth chemical and aminoacid content showed that the mass of amaranth has a high nutritive value of 0,48 feed units and a numder of non-changeable aminoacids.
 
Date 2016-12-05T07:09:57Z
2016-12-05T07:09:57Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Карунський О. Й. Хімічний та амінокислотний склад амаранту / О. Й. Карунський, А. В. Стрілець // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 190–192.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6093
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»