Запис Детальніше

Вміст клітковини в кукурудзяному силосі – критерій оцінки вмісту зерна

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вміст клітковини в кукурудзяному силосі – критерій оцінки вмісту зерна
 
Creator Скоромна, О. І.
Кулик, М. Ф.
Обертюх, Ю. В.
Скоромна, О. И.
Skoromna, O.
Kulyk, M.
Obertykh, Yu.
 
Subject зелена маса
кормова маса
кукурудза
зеленая масса
кормовая масса
кукуруза
green mass
food supply
corn
 
Description При вмісті в кукурудзяному силосі 22,0 % сирої клітковини на суху речовину вміст зерна становить 24 %, а підвищення кількості клітковини зменшує частку зерна в кормі та знижує його продуктивну дію.
При содержании в кукурузном силосе 22,0 % клетчатки на сухое вещество, содержание зерна составляет 24 %, а повышение ее количества уменьшает долю зерна в корме и уменьшает его продуктивное действие.
Under the content of 22 % of cellulose per dry matter in the maize silage the content of grain amount to 24 %, and the increase of cellulose amount decreases the part of grain in fodder and lowers its productive effects.
 
Date 2016-12-05T07:25:03Z
2016-12-05T07:25:03Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Скоромна О. І. Вміст клітковини в кукурудзяному силосі – критерій оцінки вмісту зерна / О. І. Скоромна, М. Ф. Кулик, Ю. В. Обертюх // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 206–211.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6096
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»