Вміст клітковини в кукурудзяному силосі – критерій оцінки вмісту зерна
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вміст клітковини в кукурудзяному силосі – критерій оцінки вмісту зерна
|
|
Creator |
Скоромна, О. І.
Кулик, М. Ф. Обертюх, Ю. В. Скоромна, О. И. Skoromna, O. Kulyk, M. Obertykh, Yu. |
|
Subject |
зелена маса
кормова маса кукурудза зеленая масса кормовая масса кукуруза green mass food supply corn |
|
Description |
При вмісті в кукурудзяному силосі 22,0 % сирої клітковини на суху речовину вміст зерна становить 24 %, а підвищення кількості клітковини зменшує частку зерна в кормі та знижує його продуктивну дію.
При содержании в кукурузном силосе 22,0 % клетчатки на сухое вещество, содержание зерна составляет 24 %, а повышение ее количества уменьшает долю зерна в корме и уменьшает его продуктивное действие. Under the content of 22 % of cellulose per dry matter in the maize silage the content of grain amount to 24 %, and the increase of cellulose amount decreases the part of grain in fodder and lowers its productive effects. |
|
Date |
2016-12-05T07:25:03Z
2016-12-05T07:25:03Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скоромна О. І. Вміст клітковини в кукурудзяному силосі – критерій оцінки вмісту зерна / О. І. Скоромна, М. Ф. Кулик, Ю. В. Обертюх // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 206–211.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6096 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
|
|