Запис Детальніше

Роль самоврядування та профспілкової організації в процесі виховання студентів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль самоврядування та профспілкової організації в процесі виховання студентів
 
Creator Малярчук, П. М.
Ревунець, А. С.
Мартинюк, М. А.
Карпюк, В. В.
Красько, М. О.
Malyarchuk, P.
Revunetz, А.
Martynyuk, M.
Karpyuk, V.
Krasko, М.
Ревунец, А. С.
Мартынюк, М. А.
Красько, Н. О.
 
Subject самоврядування
профспілкова організація
студент
самоуправления
профсоюзная организация
municipality
trade union organization
student
 
Description У статті визначена роль самоврядування та профспілкової організації у вихованні студентів. Завдання виховання у вузі реалізують у процесі навчання і в спеціальній виховній роботі зі студентами в поза аудиторний час. Процес виховання – система виховних заходів, спрямованих на формування всебічно і гармонійно розвиненої особистості. Він залежить від об’єктивних і суб’єктивних чинників.
В статье определена роль самоуправления и профсоюзной организации в процессе воспитания студентов. Задача воспитания в вузе реализуют в процессе обучения и в специальной воспитательной работе со студентами в неаудиторное время. Процесс воспитания – система воспитательных мероприятий, направленных на формирование всесторонне и гармонично развитой личности. Он зависит от объективных и субъективных факторов.
In paper the role of self-organizing and trade-union organization is defined during education of the students. The task of implementing education in high school in teaching and special educational work with students outside the classroom in time. The process of education – a system of educational activities aimed at building comprehensively and harmoniously developed personality. It depends on the objective and subjective factors.
 
Date 2017-01-20T08:23:50Z
2017-01-20T08:23:50Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Роль самоврядування та профспілкової організації в процесі виховання студентів / П. М. Малярчук, А. С. Ревунець, М. А. Мартинюк [та ін.] // Вісник ДАУ. – 2002. – № 2. – С. 145–149.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6310
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет