Запис Детальніше

Вміст важких металів у сірому опідзоленому грунті під озимою пшеницею залежно від систем удобрення та способів основного обробітку в сівозміні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вміст важких металів у сірому опідзоленому грунті під озимою пшеницею залежно від систем удобрення та способів основного обробітку в сівозміні
 
Creator Білявський, Ю. А.
Кривіч, Н. Я.
Берегова, Г. А.
Белявский, Ю. А.
Кривич, Н. Я.
Береговая, Г. А.
Bilyavskyj, Yu.
Krivich, N.
Beregova, G.
 
Subject важкі метали
забруднення
системи удобрення
обробіток ґрунту
тяжелые металлы
загрязнение
системы удобрения
обработка почвы
heavy metals
pollution
fertilizer systems
tillage
 
Description Викладено результати досліджень впливу органічної та органо-мінеральних систем удобрення на вміст важких металів у сірому опідзоленому ґрунті за умов полицевого та безполицевого способів основного обробітку.
Изложены результаты исследований влияния органической и органо-минеральных систем удобрения в 8-ми полевом севообороте на вспашке и безотвальных способах основной обработки на содержание тяжелых металлов в серой оподзоленной почве.
The results of the investigations into the effects of organic and inorganic fertilizer systems in eight-course rotation and subsoil tillage methods on the content of heavy metals in gray podzolized soils are given in the paper.
 
Date 2017-02-04T08:29:06Z
2017-02-04T08:29:06Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Білявський Ю. А. Вміст важких металів у сірому опідзоленому грунті під озимою пшеницею залежно від систем удобрення та способів основного обробітку в сівозміні / Ю. А. Білявський, Н. Я. Кривіч, Г. А. Берегова // Вісник ДААУ. – 2001. – № 2. – С. 48–51.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6712
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України