Запис Детальніше

Вплив способів обробітку і мінеральних добрив на вміст елементів живлення в грунті та надходження їх у рослини ярого ріпаку

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив способів обробітку і мінеральних добрив на вміст елементів живлення в грунті та надходження їх у рослини ярого ріпаку
 
Creator Данкевич, Є. М.
Данкевич, Е. М.
Dankevych, Ye.
 
Subject грунт
мінеральні добрива
ріпак
почва
минеральные удобрения
рапс
soil
mineral fertilizers
rape
 
Description У статті наведено результати досліджень по впливу способів обробітку грунту і мінеральних добрив на вміст елементів живлення в грунті та надходження їх в рослини ярого ріпаку в умовах Полісся України.
Изложены результаты исследований по изучению методов обработки почвы и минеральных удобрений на состав елементов питания в почве и поступления ах в растения ярого рапса в условиях Полесья Украины.
The paper presents the results of investigations on studying the effects of soil cultivation methods and mineral fertilizers on nutritien elements in soil and their transfer to spring rape in Ukrainian Polissya.
 
Date 2017-01-23T12:44:51Z
2017-01-23T12:44:51Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Данкевич Є. М. Вплив способів обробітку і мінеральних добрив на вміст елементів живлення в грунті та надходження їх у рослини ярого ріпаку / Є. М. Данкевич // Вісник ДАУ. – 2002. – № 2. – С. 158–161.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6339
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет