Запис Детальніше

Вплив умов транспортування та передзабійного утримання свиней на якісні показники м’яса

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив умов транспортування та передзабійного утримання свиней на якісні показники м’яса
 
Creator Букалова, Н. В.
Хіцька, О. А.
Bucalova, N.
Hitska, О.
Хицкая, O. A.
 
Subject біохімічні показники
ветеринарно-санітарна експертиза
передзабійний огляд
biochemical indicators
veterinary and sanitary examination
pre-slaughter inspection
биохимические показатели
ветеринарно-санитарная экспертиза
предубойный осмотр
 
Description Транспортування свиней різної вгодованості, живої маси та терміни передзабійної витримки суттєво впливають на якісні показники отриманого м’яса (величина рН, вміст молочної кислоти, активність пероксидази, кількість мікроорганізмів у полі зору мікроскопа).
It was established, that conditions of transportations of pigs with different categories, alive weight and terms of their endurance before rill essentially influence on meet quality indexes (pH, maintenance of milk acid, peroxide activity, quantity of microorganism by microscopia).
Условия транспортировки свиней различной упитанности, живой массы и сроки предубойного содержания существенно влияют на качественные показатели мяса (значение pH, содержание молочной кислоты, активность пероксидазы, количество микроорганизмов в поле зрения микроскопа).
 
Date 2017-01-25T08:54:21Z
2017-01-25T08:54:21Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Букалова Н. В. Вплив умов транспортування та передзабійного утримання свиней на якісні показники м’яса / Н. В. Букалова, О. А. Хіцька // Вісник ДАУ. – 2007. – № 2 (19), т. 1. – С. 17–21.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6384
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»