Вплив умов транспортування та передзабійного утримання свиней на якісні показники м’яса
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив умов транспортування та передзабійного утримання свиней на якісні показники м’яса
|
|
Creator |
Букалова, Н. В.
Хіцька, О. А. Bucalova, N. Hitska, О. Хицкая, O. A. |
|
Subject |
біохімічні показники
ветеринарно-санітарна експертиза передзабійний огляд biochemical indicators veterinary and sanitary examination pre-slaughter inspection биохимические показатели ветеринарно-санитарная экспертиза предубойный осмотр |
|
Description |
Транспортування свиней різної вгодованості, живої маси та терміни передзабійної витримки суттєво впливають на якісні показники отриманого м’яса (величина рН, вміст молочної кислоти, активність пероксидази, кількість мікроорганізмів у полі зору мікроскопа).
It was established, that conditions of transportations of pigs with different categories, alive weight and terms of their endurance before rill essentially influence on meet quality indexes (pH, maintenance of milk acid, peroxide activity, quantity of microorganism by microscopia). Условия транспортировки свиней различной упитанности, живой массы и сроки предубойного содержания существенно влияют на качественные показатели мяса (значение pH, содержание молочной кислоты, активность пероксидазы, количество микроорганизмов в поле зрения микроскопа). |
|
Date |
2017-01-25T08:54:21Z
2017-01-25T08:54:21Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Букалова Н. В. Вплив умов транспортування та передзабійного утримання свиней на якісні показники м’яса / Н. В. Букалова, О. А. Хіцька // Вісник ДАУ. – 2007. – № 2 (19), т. 1. – С. 17–21.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6384 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
|
|