Вплив міксоспоридій роду Kudoa на органолептичні показники та фізико-хімічні властивості м’яса риби
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив міксоспоридій роду Kudoa на органолептичні показники та фізико-хімічні властивості м’яса риби
|
|
Creator |
Горчанок, Н. В.
Gorchanok, N. |
|
Subject |
рибопродукція
біоценоз паразити риби fish products biocenose fish parasites рыбопродукция биоценоз паразиты рыбы |
|
Description |
Органолептична характеристика рибопродукції при ураженні міксоспоридіями залежить від ступеня інвазії. При незначному ступені ураження органолептична оцінка риби задовільна, при значному – сумнівної якості. Значні фізико-хімічні зміни відбуваються в м’язовій тканині риби при високій інтенсивності інвазії.
For the first time it were studied the represented quality results of physical and chemical index of fish. Органолептическая характеристика рыбопродукции поражённой миксоспоридиями рода Киdoa зависят от ступения инвазии. При незначительной степени поражения органолептическая оценка рыбы удовлетворительная. Значительные физико-химические изменения происходят в мясе рыбы при высокой интенсивности инвазии. |
|
Date |
2017-01-25T09:11:41Z
2017-01-25T09:11:41Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Горчанок Н. В. Вплив міксоспоридій роду Kudoa на органолептичні показники та фізико-хімічні властивості м’яса риби / Н. В. Горчанок // Вісник ДАУ. – 2007. – № 2 (19), т. 1. – С. 22–29.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6385 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
|
|