Запис Детальніше

Вплив міксоспоридій роду Kudoa на органолептичні показники та фізико-хімічні властивості м’яса риби

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив міксоспоридій роду Kudoa на органолептичні показники та фізико-хімічні властивості м’яса риби
 
Creator Горчанок, Н. В.
Gorchanok, N.
 
Subject рибопродукція
біоценоз
паразити риби
fish products
biocenose
fish parasites
рыбопродукция
биоценоз
паразиты рыбы
 
Description Органолептична характеристика рибопродукції при ураженні міксоспоридіями залежить від ступеня інвазії. При незначному ступені ураження органолептична оцінка риби задовільна, при значному – сумнівної якості. Значні фізико-хімічні зміни відбуваються в м’язовій тканині риби при високій інтенсивності інвазії.
For the first time it were studied the represented quality results of physical and chemical index of fish.
Органолептическая характеристика рыбопродукции поражённой миксоспоридиями рода Киdoa зависят от ступения инвазии. При незначительной степени поражения органолептическая оценка рыбы удовлетворительная. Значительные физико-химические изменения происходят в мясе рыбы при высокой интенсивности инвазии.
 
Date 2017-01-25T09:11:41Z
2017-01-25T09:11:41Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Горчанок Н. В. Вплив міксоспоридій роду Kudoa на органолептичні показники та фізико-хімічні властивості м’яса риби / Н. В. Горчанок // Вісник ДАУ. – 2007. – № 2 (19), т. 1. – С. 22–29.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6385
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»