Запис Детальніше

Характеристика амінокислотного складу молока, отриманого від серопозитивних на лейкоз корів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика амінокислотного складу молока, отриманого від серопозитивних на лейкоз корів
 
Creator Білик, Р. І.
Bilyk, R.
Билык, Р. И.
 
Subject лейкоз корів
якість молока
біохімічні дослідження
leucosis cows
milk quality
biochemical studies
лейкоз коров
качество молока
биохимические исследования
 
Description Висвітлені дослідження амінокислотного складу молока, отриманого від РІД-позитивних та клінічно здорових РІД-негативних (контроль) корів чорно-рябої породи. Встановлено, що кількісний та якісний вміст амінокислот в білках молока РІД-позитивних корів зазнає змін та поступається у контролі, що знижує біологічну цінність харчового продукту.
The results of the study of aminoacid composition of milk from the RID-positive and clinically healthy RID-negative (control) cows bleak-white strain are represented. It was established, that the quantitative and qualitative contents of aminoacids in the milk, taken from RID-positive cows, has changes and renounces in control, which reduces the biological value of food stuff.
Представлены результаты исследований аминокислотного состава молока, полученного от РИД-положительных и клинически здоровых РИД-отрицательных (контроль) коров чорно-пёстрой породы. Установлено, что количественное и качественное содержание аминокислот в белках молока РИД-положительных коров имеет изменения и поступается таким в контроле, что снижает биологическую ценность продукта питания.
 
Date 2017-01-26T11:24:06Z
2017-01-26T11:24:06Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Білик Р. І. Характеристика амінокислотного складу молока, отриманого від серопозитивних на лейкоз корів / Р. І. Білик // Вісник ДАУ. – 2007. – № 2 (19), т. 1. – С. 71–75.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6400
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»