Запис Детальніше

До питання удосконалення системи ціноутворення на виробництво екологічно чистої яловичини в умовах ринку

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title До питання удосконалення системи ціноутворення на виробництво екологічно чистої яловичини в умовах ринку
 
Creator Микитюк, В. М.
Mykytyuk, V.
 
Subject ринок м'яса
економічна ефективність
екологічно чиста продукція
meat market
economic efficiency
ecologically clean products
рынок мяса
экономическая эффективность
экологически чистая продукция
 
Description Викладено теоретичні аспекти щодо удосконалення системи ціноутворення на виробництво м'яса великої рогатої худоби з врахуванням екологічних факторів в умовах ринкової економіки.
The theoretical aspects concerning the improvement of pricing system when producing beef with due consideration of ecological factors under market conditions have been presented.
Изложено теоретические аспекты относительно усовершенствования системы ценообразования на производство говядины с учетом экологических факторов в условиях рынка.
 
Date 2017-02-13T14:26:44Z
2017-02-13T14:26:44Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Микитюк В. М. До питання удосконалення системи ціноутворення на виробництво екологічно чистої яловичини в умовах ринку / В. М. Микитюк // Вісник ДААУ. – 1998. – № 2. – С. 89–91.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6904
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України