Запис Детальніше

Ефективність регуляторів росту рослин і фунгіцидів у захисті посівів озимої пшениці від септоріозу та підвищенні продуктивності агроценозу

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність регуляторів росту рослин і фунгіцидів у захисті посівів озимої пшениці від септоріозу та підвищенні продуктивності агроценозу
 
Creator Ключевич, М. М.
Дереча, О. А.
Тимощук, Т. М.
Klyuchevich, M.
Derecha, О.
Тімoshchuk, Т.
Дереча, А. А.
Тимощук, Т. Н.
 
Subject хвороби пшениці
врожайність зерна
Полісся України
болезни пшеницы
урожайность зерна
Полесье Украины
diseases of wheat
yielding productivity of grain
Ukrainian Polissya
 
Description Висвітлено розвиток септоріозу на озимій пшениці сорту Миронівська 61 та формування врожайності зерна залежно від комплексних обробок посівів регуляторами росту рослин і системним фунгіцидом в умовах Полісся України.
Освещено развитие септориоза на озимой пшенице сорта Мироновская 61 и формирование урожайности зерна в зависимости от комплексных обработок посевов регуляторами роста растений и системным фунгицидом в условиях Полесья Украины.
The paper considers the septoriosis development in the winter wheat Myronivska 61 and its yielding productivity depending on the complex treatment of crops with plant growth regulators and systemic fungicide under the conditions of Ukrainian Polissya.
 
Date 2017-01-24T21:01:11Z
2017-01-24T21:01:11Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Ключевич М. М. Ефективність регуляторів росту рослин і фунгіцидів у захисті посівів озимої пшениці від септоріозу та підвищенні продуктивності агроценозу / М. М. Ключевич, О. А. Дереча, Т. М. Тимощук // Вісник ДАУ. – 2005. – № 1 (14). – С. 70–75.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6379
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет