Запис Детальніше

Виробництво та реалізація молока різними категоріями господарств

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробництво та реалізація молока різними категоріями господарств
 
Creator Протченко, О. О.
Протченко, A. A.
Protchenko, О.
 
Subject виробництво молока
реалізація молока
переробні підприємства
молочне скотарство
производство молока
реализация молока
перерабатывающие предприятия
молочное скотоводство
milk production
sale of milk
processing plants
dairy cattle
 
Description Історично в Україні виробники сільськогосподарської продукції, у тому числі й молока, поділялися на два сектори: громадський та приватний. У господарствах громадського сектора молоко, як і інша аграрна продукція, вироблялося з метою реалізації та отримання прибутків. У господарствах приватного сектора молоко вироблялось, головним чином, для внутрішнього споживання та задоволення власних потреб у молочній продукції.
Исторически в Украине производители сельскохозяйственной продукции, в том числе и молока, подразделялись на два сектора: общественный и частный. В хозяйствах общественного сектора молоко, как и другая аграрная продукция, производилось с целью реализации и получения прибыли. В хозяйствах частного сектора молоко производилось, главным образом, для внутреннего потребления и удовлетворения собственных потребностей в молочной продукции.
The paper determines the role of public and private sector in producing milk and dairy products in Ukraine. In the farms of public sector milk, like other agricultural products, produced with the purpose of realization and profit. Farms in the private sector, milk is produced mainly for domestic consumption and meet its needs in dairy products.
 
Date 2017-02-07T13:15:11Z
2017-02-07T13:15:11Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Протченко О. О. Виробництво та реалізація молока різними категоріями господарств / О. О. Протченко // Вісник ДААУ. – 2001. – № 2. – С. 103–107.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6774
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України