Запис Детальніше

Ефективність застосування зернистих фосфоритів та апатитів з сіркою та фосформобілізуючими мікроорганізмами на дерново-середньопідзолистих ґрунтах Полісся в якості місцевих добрив

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність застосування зернистих фосфоритів та апатитів з сіркою та фосформобілізуючими мікроорганізмами на дерново-середньопідзолистих ґрунтах Полісся в якості місцевих добрив
 
Creator Мудрак, А. В.
Мисловська, О. І.
Петрук, М. М.
Мушко, А. П.
Маркіна, О. В.
Mudrak, А.
Myslovska, O.
Petruk, М.
Mushko, А.
Markina, O.
Мысловская, О. И.
Маркина, О. В.
 
Subject приріст врожаю
сільськогосподарські культури
азотні добрива
увеличение урожая
сельскохозяйственные культуры
азотные удобрения
growth of crop
agricultural crops
nitrogenous fertilizers
 
Description При різкому дефіциті і високій вартості фосфорних добрив в умовах Полісся досліджено вплив важкорозчинних фосфоритів та апатитів місцевих родовищ на продуктивність сільськогосподарських культур. Отримано позитивні результати від їх сумісного застосування з сіркою та фосформобілізуючими мікроорганізмами.
При резком дефиците и высокой стоимости фосфорных удобрений в условиях Полесья исследовано влияние труднорастворимых фосфоритов и апатитов местных месторождений на продуктивность сельскохозяйственных культур. Получены положительные результаты от их совместного применения с серой и фосформобилизирующими микроорганизмами.
The investigations into the effects of applying slightly soluble phosphorite and apatite from the local deposits on the farm-crop productivity was caused by an acute lack and too high prices of phosphorous fertilizers in Polissya. The results of the above investigations prove to be positive.
 
Date 2017-02-02T09:17:37Z
2017-02-02T09:17:37Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Ефективність застосування зернистих фосфоритів та апатитів з сіркою та фосформобілізуючими мікроорганізмами на дерново-середньопідзолистих ґрунтах Полісся в якості місцевих добрив / А. В. Мудрак, О. І. Мисловська, М. М. Петрук [та ін.] // Вісник ДАУ. – 2005. – № 2 (15). – С. 8–22.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6647
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет