Методика визначення ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика визначення ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів
|
|
Creator |
Бурлака, В. А.
Маньковський, А. Я. Сукненко, Т. М. Burlaka, V. Mankovsky, A. Suknenko, T. Маньковский, А. Я. |
|
Subject |
молочна сировина
обсяг виробництва молока обсяг переробки молока економіка переробки молока молочное сырье объем производства молока объем переработки молока экономика переработки молока raw milk milk production the amount of dairy dairy economy |
|
Description |
Пропонується методика для проведення розрахунків ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів різного асортименту в умовах переробного цеху господарства.
Предлагается методика для проведения расчётов эффективности переработки молока при изготовлении молочных продуктов различного ассортимента в условиях перерабатывающего цеха хозяйства. The paper presents the techniques for calculating milk processing efficiency when turning out dairy products of various assortment at the enterprise processing department. |
|
Date |
2017-01-18T13:54:08Z
2017-01-18T13:54:08Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бурлака В. А. Методика визначення ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів / В. А. Бурлака, А. Я. Маньковський, Т. М. Сукненко // Вісник ДАУ. – 2003. – № 2. – С. 137–148.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6298 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний агроекологічний університет
|
|