Запис Детальніше

Методика визначення ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика визначення ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів
 
Creator Бурлака, В. А.
Маньковський, А. Я.
Сукненко, Т. М.
Burlaka, V.
Mankovsky, A.
Suknenko, T.
Маньковский, А. Я.
 
Subject молочна сировина
обсяг виробництва молока
обсяг переробки молока
економіка переробки молока
молочное сырье
объем производства молока
объем переработки молока
экономика переработки молока
raw milk
milk production
the amount of dairy
dairy economy
 
Description Пропонується методика для проведення розрахунків ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів різного асортименту в умовах переробного цеху господарства.
Предлагается методика для проведения расчётов эффективности переработки молока при изготовлении молочных продуктов различного ассортимента в условиях перерабатывающего цеха хозяйства.
The paper presents the techniques for calculating milk processing efficiency when turning out dairy products of various assortment at the enterprise processing department.
 
Date 2017-01-18T13:54:08Z
2017-01-18T13:54:08Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Бурлака В. А. Методика визначення ефективності переробки молока при виготовленні молочних продуктів / В. А. Бурлака, А. Я. Маньковський, Т. М. Сукненко // Вісник ДАУ. – 2003. – № 2. – С. 137–148.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6298
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет