Запис Детальніше

Вміст важких металів у ґрунті під озимою пшеницею та її продуктивність залежно від систем удобрення та способів основного обробітку

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вміст важких металів у ґрунті під озимою пшеницею та її продуктивність залежно від систем удобрення та способів основного обробітку
 
Creator Кривіч, Н. Я.
Білявський, Ю. А.
Мандзик, Я. П.
Гаєвський, М. М.
Krivich, N.
Bilyavsky, Yu.
Mandzyk, Ya.
Gaevsky, M.
Крывич, Н. Я.
Белявский, Ю. А.
Гаевский, Н. Н.
 
Subject способи обробітку ґрунту
застосування добрив
важкі метали
methods of cultivation
use of fertilizers
heavy metals
способы обработки почвы
применения удобрений
тяжелые металлы
 
Description Наведено дані трирічних досліджень впливу застосування органо-мінеральних систем удобрення з повною, половинною нормами мінеральних добрив та органічної на фоні полицевого та безполицевих способів основного обробітку ґрунту на вміст валових та рухомих форм Pb, Co, Сd та Сu в ґрунті та зерні озимої пшениці та на її урожайність.
The paper presents the data of the three-year investigation into the effect of use of organic and mineral fertilizer application systems on the content of gross and mobile forms of Pb, Co, Ca and Cd in the grey forest soil and in winter wheat corn.
Приведены данные трехлетних исследований влияния применения органо-минеральних систем удобрения с полной, половинной нормой минеральных удобрений и органической на фоне вспашки и безотвальных способов основной обработки на содержание валовых и подвижных форм Pb, Co, Са и Сd в серой лесной почве и в зерне озимой пшеницы на ее урожайность.
 
Date 2017-01-26T17:46:45Z
2017-01-26T17:46:45Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Вміст важких металів у ґрунті під озимою пшеницею та її продуктивність залежно від систем удобрення та способів основного обробітку / Н. Я. Кривіч, Ю. А. Білявський, Я. П. Мандзик, М. М. Гаєвський // Вісник ДАУ. – 2004. – № 1 (12). – С. 61–68.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6422
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет