Запис Детальніше

Розвиток м’ясного скотарства в Житомирській області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток м’ясного скотарства в Житомирській області
 
Creator Білошицький, В. М.
Белошицкий, В. М.
Biloshytsky, V.
 
Subject скотарство
м’ясне скотарство
селекція
скотоводство
мясное скотоводство
селекция
cattle farming
beef cattle farming
selection
 
Description Розглянуто перспективи розвитку м’ясного скотарства в Житомирській області з урахуванням їх біологічної можливості.
Рассмотрены теоретические возможности дальнейшего совершенствования мясного скота с учетом биологических возможностей животных в Житомирской области.
The paper considers the theoretical possibilities of the further improvement of beef cattle with respect to the biological characters of animals in Zhytomyr oblast.
 
Date 2017-02-09T14:54:45Z
2017-02-09T14:54:45Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Білошицький В. М. Розвиток м’ясного скотарства в Житомирській області / В. М. Білошицький // Вісник ДАУ. – 2007. – № 1 (18). – С. 136–143.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6828
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»