Запис Детальніше

Поліфенольні сполуки хмелю і якість пива

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поліфенольні сполуки хмелю і якість пива
 
Creator Ляшенко, М. І.
Кравчук, Н. Р.
Іващенко, І. В.
Lyashenko, M.
Kravchuk, N.
Ivashchenko, I.
Ляшенко, Н. И.
Иващенко, И. В.
 
Subject поліфеноли
рослинні гормони
процес бродіння
polyphenols
plant hormones
fermentation process
полифенолы
растительные гормоны
процесс брожения
 
Description Показано вплив кількості поліфенольних сполук у різних сортах хмелю на якість охмеленого сусла і готового пива в порівнянні з дією екстрактів, що не містять поліфенолів.
The paper considers the effects of polyphenol compound quantities in various hop varieties on the quality of hopped wort and finished beer in comparison with the effect of extracts containing no polyphenols.
Показано влияние количества полифенольных соединений в различных сортах хмеля на качество охмеленного сусла и готового пива в сравнении с действием экстрактов, которые не содержат полифенолов.
 
Date 2017-01-27T08:49:19Z
2017-01-27T08:49:19Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Ляшенко М. І. Поліфенольні сполуки хмелю і якість пива / М. І. Ляшенко, Н. Р. Кравчук, І. В. Іващенко // Вісник ДАУ. – 2004. – № 1 (12). – С. 97–103.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6428
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет