Поліфенольні сполуки хмелю і якість пива
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поліфенольні сполуки хмелю і якість пива
|
|
Creator |
Ляшенко, М. І.
Кравчук, Н. Р. Іващенко, І. В. Lyashenko, M. Kravchuk, N. Ivashchenko, I. Ляшенко, Н. И. Иващенко, И. В. |
|
Subject |
поліфеноли
рослинні гормони процес бродіння polyphenols plant hormones fermentation process полифенолы растительные гормоны процесс брожения |
|
Description |
Показано вплив кількості поліфенольних сполук у різних сортах хмелю на якість охмеленого сусла і готового пива в порівнянні з дією екстрактів, що не містять поліфенолів.
The paper considers the effects of polyphenol compound quantities in various hop varieties on the quality of hopped wort and finished beer in comparison with the effect of extracts containing no polyphenols. Показано влияние количества полифенольных соединений в различных сортах хмеля на качество охмеленного сусла и готового пива в сравнении с действием экстрактов, которые не содержат полифенолов. |
|
Date |
2017-01-27T08:49:19Z
2017-01-27T08:49:19Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ляшенко М. І. Поліфенольні сполуки хмелю і якість пива / М. І. Ляшенко, Н. Р. Кравчук, І. В. Іващенко // Вісник ДАУ. – 2004. – № 1 (12). – С. 97–103.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6428 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний агроекологічний університет
|
|