Запис Детальніше

Інтеграційні процеси у світі у виробництві хмелю, хмелепродуктів, їх використання при пивоварінні та стан галузі в Україні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтеграційні процеси у світі у виробництві хмелю, хмелепродуктів, їх використання при пивоварінні та стан галузі в Україні
 
Creator Дебой, В. М.
Дебой, В. Н.
Deboy, V.
 
Subject пивоварна галузь
переробка хмелю
технології виробництва пива
пивоваренная отрасль
переработка хмеля
технологии производства пива
brewing industry
hop processing
technologies of beer production
 
Description У статті висвітлені ринкові інтеграційні процеси, що проходять у пивоварній галузі світу, їх вплив на вирощування хмелю, його переробку і використання продукції при пивоварінні та стан галузі в Україні.
В статье освещены рыночные интеграционные процессы, которые проходят в пивоваренной отрасли мира, их влияние на выращивание хмеля, его переработку и использование продукции при пивоварении, состояние отрасли в Украине.
The paper deals with the world market integration processes in brewing industry and their influence on hop cultivation, processing and utilization of brewing products in Ukraine.
 
Date 2017-01-29T15:00:57Z
2017-01-29T15:00:57Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Дебой В. М. Інтеграційні процеси у світі у виробництві хмелю, хмелепродуктів, їх використання при пивоварінні та стан галузі в Україні / В. М. Дебой // Вісник ДАУ. – 2005. – № 1 (14). – С. 306–312.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6502
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет