Запис Детальніше

Вплив добрив та їх комбінацій на стійкість районованих і перспективних сортів картоплі до кільцевої гнилі в умовах Українського Полісся

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив добрив та їх комбінацій на стійкість районованих і перспективних сортів картоплі до кільцевої гнилі в умовах Українського Полісся
 
Creator Литвак, І. П.
Левченко, В. Б.
Litvak, I.
Levchenko, V.
Литвак, И. П.
 
Subject органічне добриво
мінеральні добрива
землеробство
organic fertilizer
mineral fertilizers
husbandry
органическое удобрение
минеральные удобрения
земледелие
 
Description Приведено результати досліджень впливу органічних, мінеральних добрив у різних співвідношеннях на підвищення стійкості бульб картоплі до збудника кільцевої гнилі.
The paper presents the results of investigations into the effects of organic and mineral fertilizers, their various combinations on the improvement of potato bulb resistance to ring rot.
Предлагаются результаты исследований влияния органических и минеральных удобрений в различных их соотношениях на повышение стойкости к возбудителю кольцевой гнили клубней картофеля.
 
Date 2017-02-15T08:42:08Z
2017-02-15T08:42:08Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Литвак І. П. Вплив добрив та їх комбінацій на стійкість районованих і перспективних сортів картоплі до кільцевої гнилі в умовах Українського Полісся / І. П. Литвак, В. Б. Левченко // Вісник ДАУ. – 2004. – № 2 (13). – С. 71–74.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6966
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет