Запис Детальніше

Роль податку на додану вартість у становленні та розвитку податкової системи в Україні та подолання проблеми подвійного оподаткування підакцизних товарів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль податку на додану вартість у становленні та розвитку податкової системи в Україні та подолання проблеми подвійного оподаткування підакцизних товарів
 
Creator Суліменко, Л. А.
Зима, Ю. П.
Sulimenko, L.
Zima, Yu.
Сулименко, Л. А.
 
Subject податковий облік
фінансова звітність
бюджет
tax accounting
financial accounting
budget
налоговый учет
финансовая отчетность
 
Description Розглянуто основні проблеми, пов'язані з оподаткуванням в Україні підприємств податком на додану вартість. Виділено головні аспекти подальшого становлення системи оподаткування непрямими податками у нашій державі.
The paper deals with the main problems of levying VAT on enterpises in Ukraine. It also focuses on the main aspects of further formation of indirect taxation system in the country.
Рассмотрены основные проблемы, связанные с налогообложением предприятий в Украине налогом на добавленную стоимость. Выделены главные аспекты дальнейшего становления системы налогообложения непрямыми налогами в Украине.
 
Date 2017-02-15T09:27:10Z
2017-02-15T09:27:10Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Суліменко Л. А. Роль податку на додану вартість у становленні та розвитку податкової системи в Україні та подолання проблеми подвійного оподаткування підакцизних товарів / Л. А. Суліменко, Ю. П. Зима // Вісник ДАУ. – 2004. – № 2 (13). – С. 133–140.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6969
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет