Запис Детальніше

Вплив вмісту глинистих частин та органічної речовини в дерново-підзолистих та підзолистих грунтах на накопичення 137Cs ягодами чорниці та брусниці в лісових масивах Житомирщини

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив вмісту глинистих частин та органічної речовини в дерново-підзолистих та підзолистих грунтах на накопичення 137Cs ягодами чорниці та брусниці в лісових масивах Житомирщини
 
Creator Долгілевич, М. Й.
Коткова, Т. М.
Долгилевич, М. Й.
Коткова, T. Н.
Dolgilevich, M.
Kotkova, T.
 
Subject продукція лісу
забруднення лісів
радіоактивні речовини
продукция леса
загрязнение лесов
радиоактивные вещества
forest products
pollution of forests
radioactive substances
 
Description Встановлено, що на зменшення накопичення радіоцезію в ягодах чорниці та брусниці впливають збільшення вмісту у дерново-підзолистому грунті.
В статье показаны закономерности накопления радиоцезия в лесных ягодах Полесья Житомирщины, а также влияние на него основных физико-химических показателей почвы (механического состава и содержания органических веществ).
The paper deals wit the regularities of radiocaesium accumulation in forest berry – of Zhytomyr Polissya and the influence of the main physical and chemical soil indices (mechanical soil structure and content of organic substance) on it.
 
Date 2017-01-27T12:05:31Z
2017-01-27T12:05:31Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Долгілевич М. Й. Вплив вмісту глинистих частин та органічної речовини в дерново-підзолистих та підзолистих грунтах на накопичення 137Cs ягодами чорниці та брусниці в лісових масивах Житомирщини / М. Й. Долгілевич, Т. М. Коткова // Вісник ДААУ. – 2000. – № 2. – С. 21–25.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6443
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України