Запис Детальніше

Біопрепарати та їх поєднання зі зменшеними дозами пестицидів у системі захисту озимої пшениці від шкодочинних організмів в умовах радіоактивного забруднення

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біопрепарати та їх поєднання зі зменшеними дозами пестицидів у системі захисту озимої пшениці від шкодочинних організмів в умовах радіоактивного забруднення
 
Creator Дереча, О. А.
Дажук, М. А.
Ключевич, М. М.
Тимощук, Т. М.
Дереча, А. А.
Тимощук, Т. Н.
Derecha, A.
Dazhuk, M.
Klyuchevych, M.
Timoshuk, T.
 
Subject врожайність озимої пшениці
обробка посівів
біомікс
урожайность озимой пшеницы
обработка посевов
биомикс
the yield of winter wheat
processing crops
biomiks
 
Description Встановлена можливість застосування для обробки посівів озимої пшениці, в умовах радіоактивного забруднення, поєднань біопрепаратів зі зменшеними дозами пестицидів для захисту її від окремої групи хвороб і зменшення накопичення у зерні цезію-137.
Установлена возможность в условиях радиоактивного загрязнения применения для обработки посевов озимой пшеницы сочетаний биопрепаратов со сниженными дозами пестицидов с целью защиты ее от отдельной группы болезней и уменьшения накопления в зерне цезия 137.
The paper considers the possibiliti of using combinations of biopreparations with lowered pesticide doses to defend winter wheat seedings from a definite group of diseases and to lower Cs137 content in grain under radioactive contamination.
 
Date 2017-02-02T13:02:47Z
2017-02-02T13:02:47Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Біопрепарати та їх поєднання зі зменшеними дозами пестицидів у системі захисту озимої пшениці від шкодочинних організмів в умовах радіоактивного забруднення / О. А. Дереча, М. А. Дажук, М. М. Ключевич, Т. М. Тимощук // Вісник ДААУ. – 2001. – № 1. – С. 12–14.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6671
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України