Низькосмольний хміль як поліфенольна добавка при використанні вуглекислотного екстракту хмелю в пивоварінні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Низькосмольний хміль як поліфенольна добавка при використанні вуглекислотного екстракту хмелю в пивоварінні
|
|
Creator |
Проценко, Л. В.
Ляшенко, М. І. Бармакова, В. І. Венгер, О. О. Майстер, А. А. Protsenko, L. Lyashenko, M. Barmakova, V. Venger, O. Maister, А. Ляшенко, М. И. Бармакова, В. И. Венгер, О. А. |
|
Subject |
хміль
пивоваріння екстракт хмелю хмель пивоварение экстракт хмеля hops brewing hop extract |
|
Description |
Вивчено вплив окремих компонентів низькосмольного хмелю на якісні показники сусла і пива. Експериментально доведена можливість і доцільність застосування в пивоварінні гранул низькосмольного хмелю в поєднанні з СО2-екстрактом як поліфенольної добавки.
Изучено влияние отдельных компонентов низкосмольного хмеля на качественные показатели сусла и пива. Экспериментально доказана возможность и целесообразность применения в пивоварении в объединении с углекислым экстрактом как полифенольной добавки гранул из низкосмольного хмеля. The effects of separate components of the low-pitch hops on the qualitative ndices of wort and beer has been studied. It has experimentally been found that the use of carbonic acid extract as the polyphenol additive in combination with granules from low-pitch hops is quite expedient. |
|
Date |
2017-02-26T13:54:15Z
2017-02-26T13:54:15Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Низькосмольний хміль як поліфенольна добавка при використанні вуглекислотного екстракту хмелю в пивоварінні / Л. В. Проценко, М. І. Ляшенко, В. І. Бармакова [та ін.] // Вісник ДАУ. – 2006. – № 1 (16). – С. 36–42.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7233 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
|
|