Запис Детальніше

Низькосмольний хміль як поліфенольна добавка при використанні вуглекислотного екстракту хмелю в пивоварінні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Низькосмольний хміль як поліфенольна добавка при використанні вуглекислотного екстракту хмелю в пивоварінні
 
Creator Проценко, Л. В.
Ляшенко, М. І.
Бармакова, В. І.
Венгер, О. О.
Майстер, А. А.
Protsenko, L.
Lyashenko, M.
Barmakova, V.
Venger, O.
Maister, А.
Ляшенко, М. И.
Бармакова, В. И.
Венгер, О. А.
 
Subject хміль
пивоваріння
екстракт хмелю
хмель
пивоварение
экстракт хмеля
hops
brewing
hop extract
 
Description Вивчено вплив окремих компонентів низькосмольного хмелю на якісні показники сусла і пива. Експериментально доведена можливість і доцільність застосування в пивоварінні гранул низькосмольного хмелю в поєднанні з СО2-екстрактом як поліфенольної добавки.
Изучено влияние отдельных компонентов низкосмольного хмеля на качественные показатели сусла и пива. Экспериментально доказана возможность и целесообразность применения в пивоварении в объединении с углекислым экстрактом как полифенольной добавки гранул из низкосмольного хмеля.
The effects of separate components of the low-pitch hops on the qualitative ndices of wort and beer has been studied. It has experimentally been found that the use of carbonic acid extract as the polyphenol additive in combination with granules from low-pitch hops is quite expedient.
 
Date 2017-02-26T13:54:15Z
2017-02-26T13:54:15Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Низькосмольний хміль як поліфенольна добавка при використанні вуглекислотного екстракту хмелю в пивоварінні / Л. В. Проценко, М. І. Ляшенко, В. І. Бармакова [та ін.] // Вісник ДАУ. – 2006. – № 1 (16). – С. 36–42.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7233
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»