Запис Детальніше

Активізація інноваційної діяльності як напрям оновлення матеріально-технічної бази харчової промисловості Житомирської області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Активізація інноваційної діяльності як напрям оновлення матеріально-технічної бази харчової промисловості Житомирської області
 
Creator Кушніренко, О. М.
Kushnirenko, О.
Кушниренко, О. М.
 
Subject інноваційна діяльність
інноваційна продукція
виробництво
innovative activity
innovative products
production
инновационная деятельность
инновационная продукция
производство
 
Description Висвітлюються особливості інноваційного розвитку і проведення інноваційної діяльності харчової промисловості в регіоні та її вплив на оновлення матеріально-технічної бази галузі, розглядаються проблеми інноваційного розвитку та можливі шляхи їх вирішення.
The positive influence of innovation activity on modernization of material and technical basis is considered; the peculiarities of innovation development of Zhitomir region food industry, problems and their solution are investigated in the paper.
Освещены особенности инновационного развития и проведение инновационной деятельности пищевой промышленности в регионе, влияние такой деятельности на обновление материально-технической базы области, рассматриваются проблемы инновационного развития и возможные пути их решения.
 
Date 2017-02-16T07:57:39Z
2017-02-16T07:57:39Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Кушніренко О. М. Активізація інноваційної діяльності як напрям оновлення матеріально-технічної бази харчової промисловості Житомирської області / О. М. Кушніренко // Вісник ДАУ. – 2004. – № 2 (13). – С. 267–273.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7005
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет