Активізація інноваційної діяльності як напрям оновлення матеріально-технічної бази харчової промисловості Житомирської області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Активізація інноваційної діяльності як напрям оновлення матеріально-технічної бази харчової промисловості Житомирської області
|
|
Creator |
Кушніренко, О. М.
Kushnirenko, О. Кушниренко, О. М. |
|
Subject |
інноваційна діяльність
інноваційна продукція виробництво innovative activity innovative products production инновационная деятельность инновационная продукция производство |
|
Description |
Висвітлюються особливості інноваційного розвитку і проведення інноваційної діяльності харчової промисловості в регіоні та її вплив на оновлення матеріально-технічної бази галузі, розглядаються проблеми інноваційного розвитку та можливі шляхи їх вирішення.
The positive influence of innovation activity on modernization of material and technical basis is considered; the peculiarities of innovation development of Zhitomir region food industry, problems and their solution are investigated in the paper. Освещены особенности инновационного развития и проведение инновационной деятельности пищевой промышленности в регионе, влияние такой деятельности на обновление материально-технической базы области, рассматриваются проблемы инновационного развития и возможные пути их решения. |
|
Date |
2017-02-16T07:57:39Z
2017-02-16T07:57:39Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кушніренко О. М. Активізація інноваційної діяльності як напрям оновлення матеріально-технічної бази харчової промисловості Житомирської області / О. М. Кушніренко // Вісник ДАУ. – 2004. – № 2 (13). – С. 267–273.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7005 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний агроекологічний університет
|
|