Проблеми розвитку харчової промисловості України в перехідний період
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблеми розвитку харчової промисловості України в перехідний період
|
|
Creator |
Трухан, О. Л.
Trukhan, O. Трухан, А. Л. |
|
Subject |
ринок
рентабельність ринкові відносини market profitability market relations рынок рентабельность рыночные отношения |
|
Description |
У статті розглянуто особливості класифікації галузей харчової промисловості, їх відмінні специфічні риси. Проведено аналіз розвитку харчової промисловості Житомирської області, визначено її проблеми і перспективи подальшого розвитку в структурі АПК.
The paper considers the peculiarities of classifying the food industry branches and their specific features. It also analyzes the development of the Zhytomyr region food industry and determines the basic problems and perspectives of its further development within the AIC structure. В статье рассмотрены особенности классификации отраслей пищевой промышленности, их специфические черты. Проведен анализ развития пищевой промышленности Житомирской области, определены ее проблемы и перспективы последующего развития в структуре АПК. |
|
Date |
2017-02-16T09:13:39Z
2017-02-16T09:13:39Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Трухан О. Л. Проблеми розвитку харчової промисловості України в перехідний період / О. Л. Трухан // Вісник ДАУ. – 2004. – № 2 (13). – С. 300–312.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7013 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний агроекологічний університет
|
|