Запис Детальніше

Проблеми розвитку харчової промисловості України в перехідний період

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми розвитку харчової промисловості України в перехідний період
 
Creator Трухан, О. Л.
Trukhan, O.
Трухан, А. Л.
 
Subject ринок
рентабельність
ринкові відносини
market
profitability
market relations
рынок
рентабельность
рыночные отношения
 
Description У статті розглянуто особливості класифікації галузей харчової промисловості, їх відмінні специфічні риси. Проведено аналіз розвитку харчової промисловості Житомирської області, визначено її проблеми і перспективи подальшого розвитку в структурі АПК.
The paper considers the peculiarities of classifying the food industry branches and their specific features. It also analyzes the development of the Zhytomyr region food industry and determines the basic problems and perspectives of its further development within the AIC structure.
В статье рассмотрены особенности классификации отраслей пищевой промышленности, их специфические черты. Проведен анализ развития пищевой промышленности Житомирской области, определены ее проблемы и перспективы последующего развития в структуре АПК.
 
Date 2017-02-16T09:13:39Z
2017-02-16T09:13:39Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Трухан О. Л. Проблеми розвитку харчової промисловості України в перехідний період / О. Л. Трухан // Вісник ДАУ. – 2004. – № 2 (13). – С. 300–312.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7013
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет