Вплив строків зберігання шишок хмелю реєстрованих сортів на втрати гірких речовин
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив строків зберігання шишок хмелю реєстрованих сортів на втрати гірких речовин
|
|
Creator |
Венгер, О. О.
Venger, O. |
|
Subject |
спресований хміль
гіркі речовини виробництво пива compressed hops bitter substances beer production спрессованный хмель горькие вещества производство пива |
|
Description |
Приведені результати досліджень впливу строків зберігання спресованого хмелю реєстрованих сортів на склад гірких речовин та індекс окислення. Встановлено, що за рік зберігання шишок хмелю в залежності від селекційного сорту втрачається 46,6–73,6 % альфа кислот, м'яких смол 12,0–51,8 %.
The paper presents the results of investigations into the influence of the time of storieng pressed hops of registered varieties on the composition of bitter matters and the index of acidification. It was found that during the storage of hop cones within the period of 12 months alpha acid and soft resin losses were 46,6–73,6 % and 12,0–51,8 % respectively which depends on the selection variety. Приведены результаты исследований влияния сроков хранения спрессованного хмеля регистрированных сортов на состав горьких веществ и индекс окисления. Определено, что за год хранения шишек хмеля в зависимости от селекционного сорта, потери альфа-кислот составляют 46,6–73,6 %, мягких смол 12,0–51,8 %. |
|
Date |
2017-02-02T07:21:37Z
2017-02-02T07:21:37Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Венгер О. О. Вплив строків зберігання шишок хмелю реєстрованих сортів на втрати гірких речовин / О. О. Венгер // Вісник ДАУ. – 2004. – № 1 (12). – С. 378–384.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6640 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний агроекологічний університет
|
|