Запис Детальніше

Вплив строків зберігання шишок хмелю реєстрованих сортів на втрати гірких речовин

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив строків зберігання шишок хмелю реєстрованих сортів на втрати гірких речовин
 
Creator Венгер, О. О.
Venger, O.
 
Subject спресований хміль
гіркі речовини
виробництво пива
compressed hops
bitter substances
beer production
спрессованный хмель
горькие вещества
производство пива
 
Description Приведені результати досліджень впливу строків зберігання спресованого хмелю реєстрованих сортів на склад гірких речовин та індекс окислення. Встановлено, що за рік зберігання шишок хмелю в залежності від селекційного сорту втрачається 46,6–73,6 % альфа кислот, м'яких смол 12,0–51,8 %.
The paper presents the results of investigations into the influence of the time of storieng pressed hops of registered varieties on the composition of bitter matters and the index of acidification. It was found that during the storage of hop cones within the period of 12 months alpha acid and soft resin losses were 46,6–73,6 % and 12,0–51,8 % respectively which depends on the selection variety.
Приведены результаты исследований влияния сроков хранения спрессованного хмеля регистрированных сортов на состав горьких веществ и индекс окисления. Определено, что за год хранения шишек хмеля в зависимости от селекционного сорта, потери альфа-кислот составляют 46,6–73,6 %, мягких смол 12,0–51,8 %.
 
Date 2017-02-02T07:21:37Z
2017-02-02T07:21:37Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Венгер О. О. Вплив строків зберігання шишок хмелю реєстрованих сортів на втрати гірких речовин / О. О. Венгер // Вісник ДАУ. – 2004. – № 1 (12). – С. 378–384.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6640
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет