Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби
|
|
Creator |
Паламарчук, Т. М.
Паламарчук, Т. Н. Palamarchuk, T. |
|
Subject |
м’ясне скотарство
яловичина якість м’яса мясное скотоводство говядина качество мяса beef cattle beef meat quality |
|
Description |
Розглянуто значення яловичини в харчуванні людини та пропонується комплекс організаційно-господарських заходів щодо збільшення виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби в радіоактивно забрудненому регіоні Житомирської області.
Рассмотрено значение говядины в питании человека и предлагается комплекс организационно-хозяйственных мероприятий по увеличению производства экологически чистого мяса крупного рогатого скота в радиоактивно загрязненном регионе Житомирской области. The paper considers the importance of beef in feeding people. It also suggests a complex of organizational and economic measures to increase ecologically safe beef production under radioactive contamination of the Zhytomyr region. |
|
Date |
2017-02-02T12:43:53Z
2017-02-02T12:43:53Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Паламарчук Т. М. Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби / Т. М. Паламарчук // Вісник ДААУ. – 2000. – № 2. – С. 281–286.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6669 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державна агроекологічна академія України
|
|