Запис Детальніше

Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби
 
Creator Паламарчук, Т. М.
Паламарчук, Т. Н.
Palamarchuk, T.
 
Subject м’ясне скотарство
яловичина
якість м’яса
мясное скотоводство
говядина
качество мяса
beef cattle
beef
meat quality
 
Description Розглянуто значення яловичини в харчуванні людини та пропонується комплекс організаційно-господарських заходів щодо збільшення виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби в радіоактивно забрудненому регіоні Житомирської області.
Рассмотрено значение говядины в питании человека и предлагается комплекс организационно-хозяйственных мероприятий по увеличению производства экологически чистого мяса крупного рогатого скота в радиоактивно загрязненном регионе Житомирской области.
The paper considers the importance of beef in feeding people. It also suggests a complex of organizational and economic measures to increase ecologically safe beef production under radioactive contamination of the Zhytomyr region.
 
Date 2017-02-02T12:43:53Z
2017-02-02T12:43:53Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Паламарчук Т. М. Заходи щодо підвищення ефективності виробництва екологічно чистого м’яса великої рогатої худоби / Т. М. Паламарчук // Вісник ДААУ. – 2000. – № 2. – С. 281–286.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6669
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України