Запис Детальніше

Аналіз та прогнозування виробництва яловичини залежно від ремонтно-технічного обслуговування і стану машин окремих технологічних процесів

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз та прогнозування виробництва яловичини залежно від ремонтно-технічного обслуговування і стану машин окремих технологічних процесів
 
Creator Мартинишин, Я. М.
Мартынишин, Я. Н.
Martynyshyn, Ya.
 
Subject статистичні модели
ремонтно-технічне обслуговання
продуктивність худоби
статистические модели
ремонтно-техническое обслуживание
продуктивность скота
statistical models
repair-technical service
productivity of cattle
 
Description Викладено економіко-статистичний інструментарій для аналізу та прогнозування обсягів виробництва яловичини залежно від ремонтно-технічного обслуговування і стану машин окремих технологічних процесів в аграрних підприємствах.
Изложен экономико-статистический инструментарий для анализа и прогнозирования объемов производства говядины в зависимости от ремонтно-технического обслуживания и состояния машин отдельных технологических процессов в аграрных предприятиях.
The paper deals with the economic-statistics instrument for the analysis and capacity forecast of cattle crop in depending on repair-technical service and farm machinery state of the agrarian enterprises.
 
Date 2017-02-03T17:00:48Z
2017-02-03T17:00:48Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Мартинишин Я. М. Аналіз та прогнозування виробництва яловичини залежно від ремонтно-технічного обслуговування і стану машин окремих технологічних процесів / Я. М. Мартинишин // Вісник ДАУ. – 2003. – № 1. – С. 243–248.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6696
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет