Запис Детальніше

Активність лужної фосфатази у різних органах і тканинах витушки (Mollusca: Gastropoda: Pulmonata: Bulinidae) за дії на неї трематод і йонів свинцю

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Активність лужної фосфатази у різних органах і тканинах витушки (Mollusca: Gastropoda: Pulmonata: Bulinidae) за дії на неї трематод і йонів свинцю
 
Creator Стадниченко, А. П.
Киричук, Г. Є.
Stadnychenko, А.
Kyrychuk, G.
Киричук, Г. Е.
 
Subject водне середовище
молюски
водная среда
моллюски
water environment
molluscs
Planorbarius purpura
 
Description Досліджено вплив трематодної інвазії і йонів свинцю водного середовища (0,5, 1, 5 мг/дм3) на активність лужної фосфатази у мантії, гепатопанкреасі і гемолімфі Planorbarius purpura вільних від інвазії і заражених трематодами родини Echinostomatidae.
Исследовано влияние трематодной инвазии и ионов свинца водной среды (0,5, 1, 5 мг/дм3) на активность щелочной фосфатазы в мантии, гепатопанкреасе и гемолимфе Planorbarius purpura.
The effects of trematode invasion and lead ions of water environment on the activity of alkaline phosphatasa in Planorbarius purpura mantel, hepatopancreas and haemolymph have been investigated.
 
Date 2017-02-06T07:26:05Z
2017-02-06T07:26:05Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Стадниченко А. П. Активність лужної фосфатази у різних органах і тканинах витушки (Mollusca: Gastropoda: Pulmonata: Bulinidae) за дії на неї трематод і йонів свинцю / А. П. Стадниченко, Г. Є. Киричук // Вісник ДАУ. – 2005. – № 2 (15). – С. 115–120.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6730
 
Language uk
 
Publisher Державний агроекологічний університет