Запис Детальніше

Особливості формування кормової бази в сільськогосподарських підприємствах Рівненської області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості формування кормової бази в сільськогосподарських підприємствах Рівненської області
 
Creator Мартинчик, О. А.
Мартынчик, О. А.
Martynchik, O.
 
Subject комбікорми
кормові культури
скотарство
кормовиробництво
посівні площі
комбикорма
кормовые культуры
скотоводство
кормопроизводство
посевные площади
feed
forage crops
cattle
fodder production
acreage
 
Description Проаналізовано динаміку і структуру посівних площ кормових культур, витрати кормів на виробництво продукції скотарства та вплив основних факторів на обсяги кормовиробництва у сільськогосподарських підприємствах Рівненської області.
Проанализирована динамика и структура посевных площадей кормовых культур, затраты кормов на производство продукции животноводства и влияние основных факторов на объемы кормопроизводства в сельскохозяйственных предприятиях Ровненской области.
The paper analyzes the dynamics and structure of sown areas of fodder crops, feed consumption in animal production and the influence of basic factors on feed production at agricultural enterprises of Rivne oblast.
 
Date 2017-02-20T10:47:26Z
2017-02-20T10:47:26Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Мартинчик О. А. Особливості формування кормової бази в сільськогосподарських підприємствах Рівненської області / О. А. Мартинчик // Вісник ДАУ. – 2006. – № 1 (16). – С. 257–265.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7118
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»