Особливості формування продовольчого ринку в регіоні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості формування продовольчого ринку в регіоні
|
|
Creator |
Пластун, С. Д.
Palastun, S. |
|
Subject |
ринкова економіка
продовольчий ринок продовольчі товари рыночная экономика продовольственный рынок продовольственные товары the market economy food market food products |
|
Description |
Представлені теоретичні та практичні аспекти формування і розвитку продовольчого ринку в регіоні. Проведено порівняльний аналіз споживання продуктів харчування на одну особу в залежності від їх платоспроможності. Аналізується місткість продовольчого ринку в регіоні та рівень його задоволення, а також вказані шляхи його регулювання.
Представлены теоретические и практические аспекты формирования и развития продовольственного рынка в регионе. Проведен сравнительный анализ употребления продуктов питания на душу населения в зависимости от платежной способности. Проведен анализ емкости продовольственного рынка в регионе и уровень его удовлетворения, а также показаны пути его регулирования. The paper fecuces on the theoretical and practical aspects of the formation and development of the food market in the region. The comparative analisis of the per capita food consumption depending on the population solvency has been made. The analysis of the food market filling has been made and the ways for its regulation have been suppested. |
|
Date |
2017-02-20T11:35:27Z
2017-02-20T11:35:27Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пластун С. Д. Особливості формування продовольчого ринку в регіоні / С. Д. Пластун // Вісник ДАУ. – 2006. – № 1 (16). – С. 286–294.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7122 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
|
|