Запис Детальніше

Особливості формування продовольчого ринку в регіоні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості формування продовольчого ринку в регіоні
 
Creator Пластун, С. Д.
Palastun, S.
 
Subject ринкова економіка
продовольчий ринок
продовольчі товари
рыночная экономика
продовольственный рынок
продовольственные товары
the market economy
food market
food products
 
Description Представлені теоретичні та практичні аспекти формування і розвитку продовольчого ринку в регіоні. Проведено порівняльний аналіз споживання продуктів харчування на одну особу в залежності від їх платоспроможності. Аналізується місткість продовольчого ринку в регіоні та рівень його задоволення, а також вказані шляхи його регулювання.
Представлены теоретические и практические аспекты формирования и развития продовольственного рынка в регионе. Проведен сравнительный анализ употребления продуктов питания на душу населения в зависимости от платежной способности. Проведен анализ емкости продовольственного рынка в регионе и уровень его удовлетворения, а также показаны пути его регулирования.
The paper fecuces on the theoretical and practical aspects of the formation and development of the food market in the region. The comparative analisis of the per capita food consumption depending on the population solvency has been made. The analysis of the food market filling has been made and the ways for its regulation have been suppested.
 
Date 2017-02-20T11:35:27Z
2017-02-20T11:35:27Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пластун С. Д. Особливості формування продовольчого ринку в регіоні / С. Д. Пластун // Вісник ДАУ. – 2006. – № 1 (16). – С. 286–294.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7122
 
Language uk
 
Publisher Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»