Запис Детальніше

Вплив механічного складу та вмісту гумусу у дерново-підзолистих ґрунтах на рухливість радіоцезію в ланці ґрунт – фітомаса злакових зернових культур

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив механічного складу та вмісту гумусу у дерново-підзолистих ґрунтах на рухливість радіоцезію в ланці ґрунт – фітомаса злакових зернових культур
 
Creator Коткова, Т. М.
Kotkova, T.
 
Subject щільність радіоактивного забруднення
гумус
механічний склад ґрунту
плотность радиоактивного загрязнения
механический состав почвы
density of radioactive contamination
humus
soil texture
 
Description У статті наведений вплив механічного складу та вмісту гумусу на накопичення 137Cs озимою пшеницею та ячменем на дерново-підзолистих супіщаних та дерново-підзолистих легкосуглинкових оглеєних ґрунтах Полісся України.
В статье приведено влияние механического состава и содержания гумуса на накопление 137Cs озимой пшеницей и ячменем на дерново-подзолистых супесчаных и дерново-подзолистых легкосуглинистых оглеенных почвах Полесья Украины.
The article deals with the influence of mechanical composition and humus level on 137Cs accumulation by winter wheat and barley on soddy-podsolic loamy-sand and soddy-podsolic light-clayed gleyed soils of the Ukrainian Polissya.
 
Date 2017-02-16T11:53:23Z
2017-02-16T11:53:23Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Коткова Т. М. Вплив механічного складу та вмісту гумусу у дерново-підзолистих ґрунтах на рухливість радіоцезію в ланці ґрунт – фітомаса злакових зернових культур / Т. М. Коткова // Вісник ДААУ. – 2001. – № 1. – С. 47–49.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7026
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України