Вплив переробки на радіоактивне забруднення дичини
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив переробки на радіоактивне забруднення дичини
|
|
Creator |
Шелест, З. М.
Солодка, Л. О. Shelest, Z. Solodka, L. Солодкая, Л. А. |
|
Subject |
концентрація радіонуклідів
вимочування м'яса обробка м'яса концентрация радионуклидов вымачивания мяса обработка мяса concentration of radionuclides maceration of meat meat processing |
|
Description |
У статті проаналізовані результати використання найпростіших методів обробки м'яса диких копитних тварин, забруднених 137Сs. Визначені оптимальні строки цієї обробки і надані практичні рекомендації щодо зниження рівня радіоактивного забруднення м'яса.
В статье проанализированы результаты применения простейших методов обработки мяса диких копытных, загрязненного 137Cs. Определены оптимальные сроки этой обработки и даны практические рекомендации по снижению уровня радиоактивного загрязнения дичи. The results of use of the wild meat the elementary methods processing which was polluted 137Cs are analyzed in the article. Optimum terms of the processing are determined and the practical recommendations for reduction of radioactive pollution level of the wild meat are given. |
|
Date |
2017-02-16T12:09:03Z
2017-02-16T12:09:03Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шелест З. М. Вплив переробки на радіоактивне забруднення дичини / 3. М. Шелест, Л. О. Солодка // Вісник ДААУ. – 2001. – № 1. – С. 50–52.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7027 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Державна агроекологічна академія України
|
|