Запис Детальніше

Вплив переробки на радіоактивне забруднення дичини

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив переробки на радіоактивне забруднення дичини
 
Creator Шелест, З. М.
Солодка, Л. О.
Shelest, Z.
Solodka, L.
Солодкая, Л. А.
 
Subject концентрація радіонуклідів
вимочування м'яса
обробка м'яса
концентрация радионуклидов
вымачивания мяса
обработка мяса
concentration of radionuclides
maceration of meat
meat processing
 
Description У статті проаналізовані результати використання найпростіших методів обробки м'яса диких копитних тварин, забруднених 137Сs. Визначені оптимальні строки цієї обробки і надані практичні рекомендації щодо зниження рівня радіоактивного забруднення м'яса.
В статье проанализированы результаты применения простейших методов обработки мяса диких копытных, загрязненного 137Cs. Определены оптимальные сроки этой обработки и даны практические рекомендации по снижению уровня радиоактивного загрязнения дичи.
The results of use of the wild meat the elementary methods processing which was polluted 137Cs are analyzed in the article. Optimum terms of the processing are determined and the practical recommendations for reduction of radioactive pollution level of the wild meat are given.
 
Date 2017-02-16T12:09:03Z
2017-02-16T12:09:03Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Шелест З. М. Вплив переробки на радіоактивне забруднення дичини / 3. М. Шелест, Л. О. Солодка // Вісник ДААУ. – 2001. – № 1. – С. 50–52.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7027
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України