Запис Детальніше

Формування технопаркових структур на базі науково-освітніх комплексів: світові та вітчизняні реалії

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування технопаркових структур на базі науково-освітніх комплексів: світові та вітчизняні реалії
 
Creator Литвинчук, І. Л.
Lytvynchuk, I.
 
Subject технопарк
інноваційна діяльність
науково-освітні комплекси
технополіси
державна підтримка
 
Description Вивчено зарубіжний досвід становлення технологічних ринків. Обґрунтована необхідність використання зарубіжного досвіду при формуванні та розвитку нових технологічних парків в Україні.
Провідною формою організації співпраці комерційної організації, науково-технічного центру і підприємства, націлених на виробництво високотехнологічної продукції, є технопарк. У високорозвинених країнах світу технологічний парк – це комплекс дослідних інститутів, лабораторій, заводів, створюваних на заздалегідь підготовлених територіях навколо великих університетів з розвиненою інфраструктурою (лабораторні корпуси, виробничі приміщення багатоцільового призначення, інформаційно-обчислювальні центри колективного користування, системи транспортних та інших комунікацій, магазини, житлові приміщення). Технопарк стимулює і управляє потоками знань і технологій між університетами, науково-дослідними інститутами, компаніями і ринками; спрощує створення інноваційних компаній за допомогою інкубаційних процесів.
 
Date 2017-04-03T13:11:38Z
2017-04-03T13:11:38Z
2013
 
Type Conference materials
 
Identifier Литвинчук І. Л. Формування технопаркових структур на базі науково-освітніх комплексів: світові та вітчизняні реалії / І. Л. Литвинчук // Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні : матеріали VІ Міжнар. бізнес-форуму, 22 берез. 2013 р. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. – С. 131–134.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7469
 
Language uk
 
Publisher Київський національний торговельно-економічний університет