Запис Детальніше

Некомерційні форми міжнародного трансферу технологій: геополюси активності та стейкходери 2013 року

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Некомерційні форми міжнародного трансферу технологій: геополюси активності та стейкходери 2013 року
 
Creator Скидан, О. В.
Литвинчук, І. Л.
Skydan, O.
Lytvynchuk, I.
 
Subject трансфер технологій
геополюси активності
стейкходери
інтелектуальний капітал
інновації
некомерційні форми
 
Description В статті здійснено моніторинг світових інтернет-ресурсів, присвячених анонсуванню міжнародних виставок, симпозіумів, конгресів у сфері освіти та науки, спрямованих на підтримку некомерційного технологічного трансферу, що дозволив виявити близько тисячі глобальних інноваційних заходів, проведення яких планувалось у 2013 році.
В умовах обмеженості матеріальних ресурсів економічний розвиток сучасних господарських систем все більшою мірою визначається їх інтелектуальним потенціалом. Активація відповідного потенціалу вимагає розбудови динамічного інноваційного середовища, фундаментом якого є тісний зв'язок між державним сектором, безпосередньо зацікавленим у продукуванні інновацій для підвищення соціально-економічного добробуту громадян, науково-освітніми закладами, що виступають генераторами інноваційних ідей, і бізнесом, здатним здійснити фінансування інноваційних розробок. Налагодження ефективної міжсекторіальної взаємодії інституцій на національному та глобальному рівнях потребує дієвої інфраструктури, здатної забезпечити генерацію і розповсюдження науково-технологічних знань та інноваційних продуктів. Як наслідок, трендом останнього десятиліття стало формування інноваційних трансферних мереж у країнах світового економічного авангарду та їх сателітах.
 
Date 2017-04-04T06:28:58Z
2017-04-04T06:28:58Z
2013
 
Type Conference materials
 
Identifier Скидан О. В. Некомерційні форми міжнародного трансферу технологій: геополюси активності та стейкходери 2013 року / О. В. Скидан, І. Л. Литвинчук // Трансфер технологій та інновації: конкурентоспроможна економіка і сталий розвиток : матеріали VІІ форуму Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України, 24–25 жовт. 2013 р. – К. : НТУУ «КПІ», 2013. – С. 273–278.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7472
 
Language uk
 
Publisher Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»