Запис Детальніше

Основні аспекти заготівлі молока-сировини та технології виробництва питного молока на ПАТ «Житомирський маслозавод»

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні аспекти заготівлі молока-сировини та технології виробництва питного молока на ПАТ «Житомирський маслозавод»
 
Creator Селезньова, О. А.
Дикун, О. А.
Ковальчук, І. В.
Селезнева, О. А.
Ковальчук, И. В.
Seleznyeva, O.
Dykun, O.
Kovalchuk, I.
 
Subject молочне скотарство
молоко
переробка молока
молочна сировина
молочное скотоводство
переработка молока
молочное сырье
dairy cattle
milk
processing of milk
raw milk
 
Description Молочне скотарство є пріоритетним в економіці сільсько господарства. Але в останні два десятиліття скоротилось не тільки споживання молока, але й молочних продуктів.
Молочное скотоводство является приоритетным в экономике сельского хозяйства. Но в последние два десятилетия сократилось не только потребление молока, но и молочных продуктов.
Dairy cattle is a priority in rural economy
economy. But in the past two decades, not only decreased intake of milk, but also dairy products.
 
Date 2017-03-13T07:28:52Z
2017-03-13T07:28:52Z
2014
 
Type Conference materials
 
Identifier Селезньова О. А. Основні аспекти заготівлі молока-сировини та технології виробництва питного молока на ПАТ «Житомирський маслозавод» / О. А. Селезньова, О. А. Дикун // Студентські наукові читання – 2014 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – Т. 3. – С. 94–97.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7368
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет