Запис Детальніше

Організація кормовиробництва для спеціалізованих та фермерських господарств зони Полісся на територіях, що зазнали радіоактивного забруднення від аварії на ЧАЕС

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація кормовиробництва для спеціалізованих та фермерських господарств зони Полісся на територіях, що зазнали радіоактивного забруднення від аварії на ЧАЕС
 
Creator Храпійчук, П. П.
Храпийчук, П. П.
Khrapiychuk, P.
 
Subject сівозміни
пасовище
накопичення радіоцезію
севооборот
пастбище
накопление радиоцезия
crop rotation
grass
accumulation of radiocaesium
 
Description Розглянуті питання повного річного забезпечення кормами за зоотехнічними нормами, молочних корів різної продуктивності за рахунок спеціалізованих сівозмін на угіддях, що постраждали від аварії на ЧАЕС.
Рассмотрены вопросы полного годичного обеспечения кормами, согласно зоотехническим нормам, молочного скота различной продуктивности за счет специализированных севооборотов на угодьях, загрязненных радионуклидами в результате аварии на ЧАЕС.
The paper considers the problems of complete annual fodder supply that corresponds to zootechnical norms of milk cows of different milk yield at the expense of specialized crop rotations on lands that suffered from the Chernobyl accident.
 
Date 2017-02-16T15:18:37Z
2017-02-16T15:18:37Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Храпійчук П. П. Організація кормовиробництва для спеціалізованих та фермерських господарств зони Полісся на територіях, що зазнали радіоактивного забруднення від аварії на ЧАЕС / П. П. Храпійчук // Вісник ДААУ. – 2001. – № 1. – С. 65–68.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7034
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України