Запис Детальніше

Вплив екологічних факторів на ріст, розвиток та насіннєву продуктивність Silphium perfoliatum L. у зв'язку з інтродукцією в Лісостепу і Поліссі України

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив екологічних факторів на ріст, розвиток та насіннєву продуктивність Silphium perfoliatum L. у зв'язку з інтродукцією в Лісостепу і Поліссі України
 
Creator Абрамов, О. О.
Стаднічук, Н. О.
Абрамов, А. А.
Стадничук, Н. А.
Abramov, O.
Stadnichuk, N.
 
Subject вирощування насіння
онтогенез рослин
насіннєва продуктивність
выращивание семян
онтогенез растений
семенная продуктивность
growing of seeds
ontogeny of plants
seed productivity
 
Description Досліджено ріст і розвиток та визначено насіннєву продуктивність інтродукованої з Північної Америки Silphium perfoliatum. На основі одержаних даних встановлено її високу стійкість до нових умов вирощування протягом усього онтогенезу, що дає можливість одержувати високоякісне насіння в Лісостепу і Поліссі України.
Исследованы рост и развитие интродуцируемой с Северной Америки Silphium perfoliatum L. и определена ее семенная продуктивность. На основании полученных данных установлено ее высокую стойкость к новым условиям выращивания на протяжении всего онтогенеза, что дает возможность получить высококачественные семена в Лесостепи и Полесье Украины.
Growth and development and seed production Silphium perfoliatum are investigated. High resistant in new conditions of process ontogenesis is established, that allows grows high quality seed in Forest-Steppe and Polissya of Ukraine.
 
Date 2017-02-17T08:35:43Z
2017-02-17T08:35:43Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Абрамов О. О. Вплив екологічних факторів на ріст, розвиток та насіннєву продуктивність Silphium perfoliatum L. у зв'язку з інтродукцією в Лісостепу і Поліссі України / О. О. Абрамов, Н. О. Стаднічук // Вісник ДААУ. – 2001. – № 1. – С. 86–89.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7050
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України