Запис Детальніше

Обґрунтування роботи сушарки для сушіння пивоварного ячменю та інших сільськогосподарських культур із змінним режимом сушіння агента при різних температурах

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування роботи сушарки для сушіння пивоварного ячменю та інших сільськогосподарських культур із змінним режимом сушіння агента при різних температурах
 
Creator Бурдейний, В. С.
Докуніхін, В. З.
Бурдейный, В. С.
Докунихин, В. З.
Burdeinyi, V.
Dokunikhin, V.
 
Subject ячмінний солод
денатурація білків
сушіння зерен
ячменный солод
денатурация белков
сушка зерен
barley malt
denaturation of proteins
drying grain
 
Description У статті наведені результати дослідження впливу параметрів процесу сушіння пивоварного ячменю на його схожість і енергію проростання; встановлені раціональні режими сушіння ячменю. Обґрунтована конструкція сушарки.
В статье представлены результаты исследования влияния параметров процесса сушки пивоваренного ячменя на его всхожесть. Установлены рациональные режимы сушки ячменя. Обоснована конструкция зерновой сушилки.
The article present the result of investigation into the influence of drying process parameters of brewers barley on its germination as Well as rational schedule of barley drying. The grain driver design is given as well.
 
Date 2017-02-17T08:48:21Z
2017-02-17T08:48:21Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Бурдейний В. С. Обґрунтування роботи сушарки для сушіння пивоварного ячменю та інших сільськогосподарських культур із змінним режимом сушіння агента при різних температурах / В. С. Бурдейний, В. З. Докуніхін // Вісник ДААУ. – 2001. – № 1. – С. 89–93.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7051
 
Language uk
 
Publisher Державна агроекологічна академія України