Запис Детальніше

Технологія виробництва молока в умовах ПАФ «Дружба» Черняхівського району Житомирської області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва молока в умовах ПАФ «Дружба» Черняхівського району Житомирської області
 
Creator Ковальчук, І. В.
Демчук, Д. О.
Мішугіс, М. Р.
Ковальчук, И. В.
Мишугис, М. Р.
Kovalchuk, І.
Demchuk, D.
Mishugis, M.
 
Subject молочне скотарство
технологія
виробництва молока
молочное скотоводство
технология
производство молока
dairy cattle
technology
milk production
 
Description Скотарство є провідною галуззю тваринництва. Частка його товарної продукції в загальній вартості продукції тваринництва становить понад 63 %. Від великої рогатої худоби одержують цінні й незамінні продукти харчування – молоко та яловичину.
Скотоводство является ведущей отраслью животноводства. Часть его товарной продукции в общей стоимости продукции животноводства составляет свыше 63 %. От крупного рогатого скота получают ценные и незаменимые продукты питания – молоко и говядину.
The cattle breeding is leading industry of stock-raising. Part of him commodity products in presents over 63 % the total worth of products of stock-raising. From large horned cattle get valuable and irreplaceable foodstuffs – milk and beef.
 
Date 2017-04-13T05:54:07Z
2017-04-13T05:54:07Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Ковальчук І. В. Технологія виробництва молока в умовах ПАФ «Дружба» Черняхівського району Житомирської області / І. В. Ковальчук, Д. О. Демчук, М. Р. Мішугіс // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : наук.-теорет. зб. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 5. – С. 20–21.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7546
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет